HDMI Çoklayıcı / HDMI Switch
0

Bu konuda 2 mesaj var

Merhaba,

 

Şu anda S-Link'in 1xHDMI Çıkış + 3xHDMI Giriş olan modeli var. Üçüncü portu yaklaşık 4 ay önce kendi kendine öldü, sadece iki portu çalışıyor. Şimdi bunun yerine 4 giriş ve 1 çıkış bir model almak istiyorum. Tercihim uzaktan kumandalı ve hızlı bir şekilde portları ölmeyecek bir model bulmak. Bu cihazlarla ilgili daha önce yazıştık diye hatırlıyorum ama başlığı bulamadım. Son dönemlerde 4 giriş - 1 çıkış ve uzaktan kumandalı HDMI Switch tecrübesi olan var mıdır?

 

Amazon.com'da PIP özelliği ..vs olan güzel modeller var ama genelde yorumlarında portlarının kısa sürede öldüğü ve çalışmaz hale geldiği yazıldığı için almaya cesaret edemedim. Yurt dışından yada yurt içinden olması fark etmeden önerebileceğiniz ürün var mıdır?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

5 yıldır aşağıdakini kullanıyorum, sorunsuz. bir kere kendim pc psu'dan 5v yerine 12v verip içindeki bir elemanı yaktım gerçi, cap miydi diyot mu tam bilemedim şimdi onu değiştirince sorun kalmadı.

kumandası var, switch hızı yüksek. makul alternatifler çoğalmıştır tabii epeydir bakmadım ebay-aliexpresse filan ama seviyorum bunu. tavsiye ederim.

 

http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/next-ye-105-5x1-hdmi-switch-5-port-kumandali-210564076

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok