En son aldıklarınız
10 10

Bu konuda 4.945 mesaj var

On 19.10.2021 at 15:24, JardeL said:

Gazyagi alamadiik ama;

7me0u10.JPG

Battik mk :D ... 

Bir suru sacmasapir isle ugrasip urunu aldim ama renk ve boyut degisti... Space gray 14" 10CPU,16GPU, 512GB SSD yerine silver 16" 10CPU,16GPU, 512GB SSD olani aldim... Satin alirken 3 taksit olayini secmedigimi farkedip urunu iptal ettim once... Tabii Apple stok olmayan urunde dahi parayi pesin cektigi icin 5-6 gun para iadesini bekledim... Para iade edilince 3 taksit secme hayaliyle tekrar siparis verirken bir de baktim ki Ziraate 3 taksit yapmiyormus :facepalm:, yani keko gibi iptal etmis olduk... Sadece o da degil, bu sefer gonderim tarihini de 17 Aralik'a atti... :lol: Neyse her iste bir hayir vardir dedim basladim beklemeye... Donanimhaberde dolasirken bir baktim millet PT.com.tr uzerinden almaya baslamis, girdim baktim stok da var... Girdim Apple'a yine iptal ettim, PT'den verdim siparisi... 2 gunde filan kargoya verdiler, elime ulasti...

PT ne hikmetse urunu Apple'dan daha ucuza satiyor... Egitim indirimiyle de olsa Apple'da diyelim 512GB SSDli olan 25K ise PT'de 1TB SSDli olan 24.5K... 

3az7nmi.JPGb471stw.JPG

Dun de Hepsiburadadan bluetooth Microsoft Modern Mobile Mouse aldim 200TLye bakalim sorun cikarmaz insallah... 

emre666, TatanQa, SEP and 4 others beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

RTX 3080 / RTX 3080 Ti bulamamanın acısıyla saçma sapan şeyler yapıyorum, Tanrı beni affetsin.

sjc71d8.jpg

Demons Souls (PS5) - 330 TL Hepsiburada 3 taksit

Tek mantıklı alışverişim, 300 lira altına düşsün öyle alırım diye 1 yıldır bekliyordum. Önce Trendyol'dan 10 lira kuponla 370'e aldım. Sonra Hepsibura'da sepette anlık %15 indirim yaptı 330 liraya geldi. Diğerini iptal ettim. Zaten ekran kartı yok mecbur soğuk havalarda buna kasacağız.

 

Ghost of Tsushima: Director's Cut (PS5) - 410 TL Amazon 12 taksit

Bunun PS4 versiyonunu PS5'de oynadım zaten. Eski plazma TV'de 1080p 60fps oynamıştım. Şimdi OLED 4K 60 FPS ve Director's Cut olarak 2. kez oynanır.

410 lira aslında yine de fazla ama gördüğünüz gibi üstünde 700 lira etiket var. 

Playstation Store'dan PS4 stantart versiyonu - PS5 Directors'a upgrade için 280 lira istiyor ve kutu almadığın için satamıyorsun da, halbuki kutu olunca satılıyor hiç değilse, bknz:

https://www.cursedhardware.com/topic/5030-ghost-of-tsushima-ps4/

 

SteelSeries Aerox 3 - 289 TL Amazon 12 taksit

Masamda şuan Razer Deathadder Chroma, Corsair K65 RGB, Steelseries Rival 3 mouse var...

Bu çok hafif, bazen de elim terliyor, belki delikli yapısı hava aldırır terletmez falan dedim ama işin aslı aletin çıkış fiyatı 550 TL, seneye o fiyata bile bulamayacağız, biraz canım istedi aldım.

Kutusunu açmayacağım şimdilik belki hiç kullanmadan satarım.

 

HyperX Alloy Core RGB - 328 TL Amazon 12 taksit

Şimdi diyeceksiniz, o kadar bok attın niye gittin DANA MEMBRANINDAN klavye aldın.

https://www.cursedhardware.com/topic/2719-klavye-önerisi/?do=findComment&comment=128308

Geçen ayın başına bunu babama 380 liraya aldım. Yani ne diyeyim sevdim keratayı.

Allah korusun K70 rapidfire klavyenin başına bir şey gelse, Türkiye'deki fiyatı saçmalığın ötesinde, yurtdışından alana ya da getirtene kadar çok rahat idare edilebilecek, derli toplu şık bir klavye.

328 lirayı da sonuna kadar hakediyor. Dediğim gibi ekran kartı bulamadığım için heralde canım bişeyler almak istedi, klavye-mouse biraz ondan aldım.

Paketlerini açmayacağım belki aklım başına gelip, yeni partilerde yüksek kur yüzünden fiyatları abartı yükselirse satarım da.

gerçi satsam seneye kara cuma bu gidişle bunları da alamayacağız.

 

öyle bir hikaye işte.

geçen sene 8700 liraya rtx 3080 almayan kafamı sikeyim demek istiyorum bu vesile ile...

wazzap, TatanQa, MilesTeg and 2 others beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Apple zammı öncesine yetişebildim…

5-AD91828-1690-4-A21-95-E8-345416048231.

Bir de Aliexpress’den aldığım ufak 3,5 inch’lik LCD ekran da elime ulaştı. Fiyatı kargo dahil 20 dolar seviyelerinde. Oldukça ufak bir ekran ancak malzeme kalitesi fiyatı ile kıyaslayınca gayet yeterli. Ekran micro usb portu üzerinden bilgisayara bağlanıyor (kablo da ekranla birlikte gelmekte) ve satıcı size mail ile bu ekranın driverları ile kürekli bir Aida64'ü mail ile yolluyor. Kurulum son derece basit. Driveri kur, aida64'ü aç ve bir iki ayarı seçip istediğin skin'i yükle şeklinde. Birkaç skin de satıcının gönderdiği mailin içerisinde var.

N4207-vivi.jpg

Ekran ufak olduğundan, benim Zotac Magnus One Barebone PC'de sırıtmadı, gayet de iyi durdu hatta. Tek sıkıntı, Zotac bu sistemde fazla sensöre yer vermediği için bazı bilgiler (fan hızı mesela) Aida64 tarafından okunamıyor ve ekrana da yansımıyor. Sizin sisteminizde böyle bir sorun yoksa bu sıkıntıyı yaşamazsınız.

N4227-vivi.jpg

Kasasını şenlendirmek isteyen arkadaşlara bu ekranı tavsiye ederim. Şimdilik deneme turları olduğundan kabloyu saklayacak bir çözüm düşünmedim ancak aklımda güzel bir modifiye de var.

Benim aldığım ürünün linkini aşağıda paylaşıyorum, ancak zaman zaman daha iyi kampanyalar yapan satıcılar da bulabilirsiniz, ürün hepsinde aynı sonuçta.

https://a.aliexpress.com/_vs4Jh6

 

N1022-vivi.jpg

Coppermine tarafından düzenlendi
TatanQa, stardust and wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bi bundan:

https://www.msi.com/Motherboard/PRO-Z690-A-WIFI-DDR4

Bi de bundan aldım:

https://www.intel.com.tr/content/www/tr/tr/products/sku/134589/intel-core-i512600k-processor-20m-cache-up-to-4-90-ghz/specifications.html

İşin güzeli en son dolar artışından öncesine denk getirebildim. Neredeyse totalde 2000 TL daha fazla vermem gerekecekti ki o zaman almazdım tahminen.

Şimdilik dolapta bekliyorlar çünkü CPU soğutucuların (elimde NZXT X53, Noctua NH-D15 ve Arctin Liquid Freezer II 240 var) LGA 1700 montaj aparatlarının gelmesini bekliyorum. Hangisi önce gelirse onu takıp denerim sistemi. Umarım önce Artic gelir çünkü NZXT şu an görüntü kartını soğutuyor Kraken G12 ile birlikte. Montaj aparatları gelince benchmarkları ilgili başlık altında paylaşırım.

Şuanki sistemim MSI z370 Gaming M5 + i5 8600K. Eski Ramleri kullanacağım çünkü gördüğüm kadarıyla şimdilik DDR5'lerin hiç bir farkı yok hatta bazı oyun ve uygulamalarda geride bile kalabiliyor. Timingleri çok yavaş DDR5'lerin. Bakarız ileride ciddi bir fayda sağlarlar, ucuzlarlar ve dolar daha da .bemizi ...mezse geçmeyi düşünebiliriz. Şimdilik bu setup'ın beni üzeceğini düşünmüyorum. Hayırlısı...

wazzap, Thustu, stardust and 1 other beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@MilesTeg Hayırlı olsun, anakart kaça geldi merak ettim, şuan baktım uçmuş fiyatlar.

Ben de geçen hafta kardeşimi uyandırdım, ryzen 1700, b350 tomahawk sistem vardı onda.

2750 liraya 5600x, 1400 liraya b550 tomahawk aldık, tam son dakika gölü oldu. bugün geldi biraz önce kurduk.

işlemci şuan 4200 lira, anakart da 2400 lira gibi oldu.

7700k'nın acısı hala aklımdan çıkmadığı için intel'e hiç bakmadım gibi.

5600x yerine düşünülebilirmiş diyecektim ama görünen o ki z690 anakart fiyatları büyük oranda daha pahalı.

wazzap and TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@stardust teşekkürler. Şu an Amazon'da devam ediyor indirim. 3195 TL. 1 Aralık'ta da MSI anakarta göre değişen miktarlarda money back yapacak. Bu karta 305 TL iadesi olacak. Oldukça uyguna gelecek yani kart.

İşlemciyi de 3700'e aldım trendyoldan. Şimdi yaklaşık 1000 TL daha pahalı.

Ben de uzun uzun Amd'ye geçiş olayını düşündüm. Sonra da dedim ki şöyle günü bir yakalayayım artık. Hep geriden takip ediyordum, bu da fırsat oldu. DDR4 uyumlu oluşu da ayrı bir etken oldu tabii. Ram bulsan da alamazsın bu fiyatlara.

Bakalım nasıl olacak P-Core, E-Core olayları. 

stardust and TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de ne kaçırmışız diye bir araştırdım şimdi.

Daha performanslı bir işlemci olduğu belli fakat derine inince single-core olarak çok büyük bir fark atamadığı için oyun performansında da hissedilir bir performans farkı olmamış.

Tabii ki 10 çekirdeği de etkin kullanacak bir uygulama bulduğunda 6 çekirdekli 5600x 'i dövmüş.

işlemci için 3700 TL kabul edilebilir bir fiyatmış ama anakartları feci pahalı, yani indirim zamanı da pahalıymış, akakçe'den baktım şimdi son 1 aydaki en ucuz fiyatlarına.

kardeşimin bütçesi için daha uygun oldu bizim 5600x + b550 combosu.

MilesTeg and TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
22 minutes ago, wazzap said:

@stardust aldıktan sonra söylemin bir mantığı yok gerçi ama b450 tomahawk max bile yeterdi o işlemciye.

baktım şimdi b450 tomahawk da gayet ucuz fiyatlara düşmüş ama almışken 1400'e b550 almak daha mantıklı geldi. bir de kardeşim benim kadar çok upgrade yapmıyor, mümkün olduğunca future proof olsun, hem de ben ucuza 5900 ya da 5950 düşürürsem daha sonra, benim 5800'ü rahat kullanabilsin istedim.

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

12 taksit aerox 3 sipariş verildi. Her taksitte star'a özel mesajla veryansın edeceğim diyeceğim ama amazon.com'dan bile daha ucuza satıyor amazon tr. Mouse'a ihtiyacım vardı bakalım bu havadar zımbırtıya alışabilecek miyiz.

ZvAnA, stardust and TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
7 hours ago, Executioner said:

12 taksit aerox 3 sipariş verildi. Her taksitte star'a özel mesajla veryansın edeceğim diyeceğim ama amazon.com'dan bile daha ucuza satıyor amazon tr. Mouse'a ihtiyacım vardı bakalım bu havadar zımbırtıya alışabilecek miyiz.

küçük biraz Barış abi. benim eller de biraz kürek tabii. açmadım henüz ama rival 3'ün deliklisi, hafifi işte.

Executioner beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an sisteme takılı durumda, allahın pazar akşamı verdiğim mouse sabahın köründe ulaştırıldı. Adamlar kargoyla kapıda bekliyorlardı herhalde sipariş vermemi.:)

Benim palm tutuşum var genelde mouse'larda ve ellerim orta boydur, ondan fena gelmedi gibi şimdilik ergonomi ve kullanım açısından.Kutuya koydukları örgü usb-c kablo'da hoşuma gitti.RGB efektleri delikli yapısıyla çok güzel olmuş, mouse yaldır yaldır parlıyor valla. Bakalım biraz uzun süreli kullanmak gerekecek tam fikir vermesi için ama şimdilik eski mouse'ımı kullanmaya devam edeceğim, daha can vermedi o henüz.

Executioner tarafından düzenlendi
ZvAnA, stardust and TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 saat önce, stardust said:

d38s7wc.jpg

Siyah Dualsense çok seksiymiş... artık konsol oyunlarını daha iyi oynayabileceğim bu renk sayesinde.

sony klasik ne alaka ps 5 i sadece beyaz çıkarttıysa zaten... galiba klasik ps3 siyah ve dokulu ps 5 i daha sonra çıkarıp çıkar çıkmaz almayanlara bahane yaratacaklar...

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yağmur - soğuk vs geçen yıl almadım trainer epey antrenman kayıbı olmuştu. Yarı fiyatınaydı üstelik .. yakın zamanda decathlon ürünlerine de %30 zam beklentisi olduğunu içerden öğrenince inride 100 alabildim . Güzel trainer başlangıç için , yanında trainer lastiği de aldım , mat bile kullanmadan sesi rahatsız etmiyor.. interval güzel oluyor , karşıma vantilatör de koyunca çok terlemeden sürüşü bitirebiliyorum.

Gerekli ant+ usb alıcı ve hız ile kadans sensörleri de mevcut . Şimdi tacx ve/veya zwift olaylarına bakacağım bir ...

prkijoe.jpeg

Edit:  Dün Zwifti kurdum ve denedim , kurulum kolaydı , sonrasında free ride modunda takıldım . Interval egzersizi dışında sürüşler için durumu çok daha keyifli hale getiriyor . Almayı düşünenlere tavsiye ediyorum.

TatanQa tarafından düzenlendi
snc-tr, Coppermine and yarimpower beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 hours ago, Pablo 'Definitive' Vader said:

Bu konuda @TiesTorN'un yorumunu merak ediyor halkımız. :mrgreen:

vaktinde konsol oyuncularına demediğini bırakmayan adam kendisi konsol bebesi oldu çıktı ne diyim :lol: tam bi yavşak...

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
14 saat önce, TatanQa said:

Edit:  Dün Zwifti kurdum ve denedim , kurulum kolaydı , sonrasında free ride modunda takıldım . Interval egzersizi dışında sürüşler için durumu çok daha keyifli hale getiriyor . Almayı düşünenlere tavsiye ediyorum.

Güle güle kullanın. Zwift pc için euro bu seviyelerdeyken maalesef çok pahalı. Sanırım İpad iphone vs üzerinden üyelik çok daha ucuzmuş ama apple ekosistemine dahil olmadığım için bilemiyorum. Zwift nasıl ucuza kullanılır bilgilendirirseniz sevinirim. :lol:

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
10 dakika önce, snc-tr said:

Güle güle kullanın. Zwift pc için euro bu seviyelerdeyken maalesef çok pahalı. Sanırım İpad iphone vs üzerinden üyelik çok daha ucuzmuş ama apple ekosistemine dahil olmadığım için bilemiyorum. Zwift nasıl ucuza kullanılır bilgilendirirseniz sevinirim. :lol:

İşte ilk 7 gün ücretsiz sürüm , fakir işi kullanıyoruz şimdilik , ücretsiz benzer ne var onu araştırıyorum . Bir arkadaş tacx uygulamasını tavsiye etmişti ona göz atacağım... Yahu TR için özel fiyat yapması lazım bunların , ne bileyim 30TL falan yap biz de alalım , nedir öyle öyro möyro ... maaşımızı öyroyla mı alıyoruz , kürtaj mı yapiyek burda ? :D

Bulursam dişimize göre bir app haber vereyim :thumbs:

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 dakika önce, TatanQa said:

Bulursam dişimize göre bir app haber vereyim :thumbs:

Rouvy Yıllık 144$. 

Bkool kullanıyordum, bir süredir aplikasyona login olmakta sorun yaşıyordum. Farklı bilgisayar, hesap ve internet ile denedim çözemedim. Destek ile de çözemedik, iptal ettim. Black Friday'de yıllık 80$ idi.

Zwift IOSdan üye olup Androidde kullananlar varmış. IOS'dan üye olup pcde kullanabilecek miyim onu deneyeceğim. IOS üyeliği aylık 50TL imiş.

İnteraktif trainerimiz var, bu kurlarla ucuza kullanmak için kırk takla atıyoruz. :mrgreen:

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

forumda büyük bir hamster grubu var, takım mı kursak?

2014 yılından beri kullandığım Kettler Racer S ergometre yaşlılık emareleri göstermeye başlayınca arayışa girmiştim. Kettler iflas ettiğinden tamir ettirmek çok zor veya imkansız. 2000 saatten fazla kullanmışım ve taş gibi de alet ama bir problem çıksa tamiri vb derken haftalar geçebilir. Kış sezonunda 2-3 hafta antrenman kaybı Haziranda tırmalama olarak geri geliyor. 

Uzun süre pandemi sebebiyle piyasada ergo yoktu, olanlar da gen1 ürün olmaları sebebiyle çok sorunluydu. Trainer çok ses yaptığından ve bisikleti öldürdüğünden benim için seçenek değil. Yoksa zaten powermetresi olan bir bisikleti aptal bir trainera takmak çok daha ekonomik oluyor. Ses sebebiyle apartmanda olacak şey değil burda. 2009-2014 arası bir tacx trainer ve Cannondale bisikleti bu uğurda harcadım zaten. 

Aradan 2 yıla yakın zaman geçti ve artık çoğu üretim hataları vb düzeltildi, stoklar da geri geldi hatta indirimler bile yapılmaya başladı. Black Friday ayağına bike24 Stages sb20 ergoyu 2200 euroya satıyordu. Normalde 2600 civarında satılıyor, fena bir indirim değil. 

https://www.bike24.de/p1469616.html

Zwift vb kullanmıyorum ama zamanında Rouvy kullanıp beğenmemiştim. Gerçek yolların videoları vb güzel ama kalabalık bir kullanıcı kitlesi olmadan çoğu rotada tek çeviriyorsunuz. Fullgaz da ilginç duruyor, sürekli kapıştığım bir eleman bunların tırmanış videolarını çekiyor ve en iyi platform olduğunu iddia ediyor. Belki bir bildiği vardır. 

Zwifte girersem yarışlar için yaparım ama kışın genelde 3-6 saat uzun çeviriyorum, 10 günde bir yaptığım sert sürüş için zwift biraz pahalı ve uygun yarış saati denk getirmek de zor. Sert anrenmana başladığımda da genelde 30-50 dakika eforlar oluyor, Zwifte hiç uygun değil. Ayda 15 euro falan vermek israf gibi geliyor. Ama deneme sürümüne bir göz atarım yine de, belki yarışlarda öne geçip kendi antrenman tempomu çeviririm millet de arkada eğlenir :) 

 

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
1 saat önce, kaptanpedal said:

forumda büyük bir hamster grubu var, takım mı kursak?  >1

 

 Trainer çok ses yaptığından ve bisikleti öldürdüğünden benim için seçenek değil. >2 

1> Yavaştan oluşturalım , yani belirli bir platform (mümkünse ücretsiz :)) haftanın belirli günleri akşam iş çıkışlarında yapılabilir. 

2>  inride epey sessiz , mat bile koymadım altına teker ve zincir sesi var sadece .. bir de bisikleti öldürdüğünden kısmına takıldım... karbon kadrolarda olabilen bir hadise özellikle cannondale markası , karbon framelerinde trainer için uygun değil ibaresi koyuyor diye bir yerlerde okumuştum. Bendeki gayet alüminyum kadro , bir sorun olduğunu sanmıyorum..

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
3 minutes ago, TatanQa said:

2>  inride epey sessiz , mat bile koymadım altına teker ve zincir sesi var sadece .. bir de bisikleti öldürdüğünden kısmına takıldım... karbon kadrolarda olabilen bir hadise özellikle cannondale markası , karbon framelerinde trainer için uygun değil ibaresi koyuyor diye bir yerlerde okumuştum. Bendeki gayet alüminyum kadro , bir sorun olduğunu sanmıyorum..

Bisikleti ter öldürüyor daha çok. Benim bisiklet alüminyumdu haliyle korozyondan çok etkilendi. Orta göbek civarı, ön taraftaki tüm rulmanlar, vidalar vb çürüdü gitti. Gidon sağa sola hiç dönmüyordu mesela :) Bisikleti dışarıda hiç sürmediğimden ve trainerdan çıkarıp yıkamadığımdan oldu tabii. Koca bir havlu ile kullanıyorum ama kurtarmıyor. Sürekli temizlenirse bir şey olacağını sanmam ama benim enerjim ve vaktim olmuyor. Dışarıda sürdüğüm malzemeye zor yetişiyorum zaten. 

Yeni trainerlara sessiz diyorlar ama burada apartmanda kurtaracak bir sessizlik değil. İstanbul'da farketmiyordu zira 3 kat yukarıdaki tv sesi bile geliyordu, 24 saat trafik sesi vb. Burası firavun mezarı gibi sessiz, komşuyu bırak evdeki diğer fertler de rahatsız olur. Ergo ile tek gürültü fanların sesi oluyor.

12 minutes ago, TatanQa said:

1> Yavaştan oluşturalım , yani belirli bir platform (mümkünse ücretsiz :)) haftanın belirli günleri akşam iş çıkışlarında yapılabilir. 

 Organize olmak zor, Ama uyarsa benim antrenmanlar haftasonu TR saatiyle 15:00-20:00 arası oluyor. En azından deneme sürelerinde bir göz atarız.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 dakika önce, kaptanpedal said:

Bisikleti ter öldürüyor daha çok. Benim bisiklet alüminyumdu haliyle korozyondan çok etkilendi. Orta göbek civarı, ön taraftaki tüm rulmanlar, vidalar vb çürüdü gitti. Gidon sağa sola hiç dönmüyordu mesela :) Bisikleti dışarıda hiç sürmediğimden ve trainerdan çıkarıp yıkamadığımdan oldu tabii. Koca bir havlu ile kullanıyorum ama kurtarmıyor. Sürekli temizlenirse bir şey olacağını sanmam ama benim enerjim ve vaktim olmuyor. Dışarıda sürdüğüm malzemeye zor yetişiyorum zaten. 

Yeni trainerlara sessiz diyorlar ama burada apartmanda kurtaracak bir sessizlik değil. İstanbul'da farketmiyordu zira 3 kat yukarıdaki tv sesi bile geliyordu, 24 saat trafik sesi vb. Burası firavun mezarı gibi sessiz, komşuyu bırak evdeki diğer fertler de rahatsız olur. Ergo ile tek gürültü fanların sesi oluyor.

 Organize olmak zor, Ama uyarsa benim antrenmanlar haftasonu TR saatiyle 15:00-20:00 arası oluyor. En azından deneme sürelerinde bir göz atarız.

Ter olayı evet bir çok yerde dikkat edilmesi gereken bir etken deniliyor .. Ön tarafıma yerden bana doğru üfleyen bir vantilatör kullanıyorum mutlaka ve boynumda hep bir havlu mevcut .. alnımda ter olduğu an hemen siliyorum zira oradan damlayamaya yelteniyorlar.. Bacaklarda bir sorun yok ter namına , karşıdan gelen hava o kısmı hallediyor.

Evet ancak tadımlık bir organize hali olabilir sanırım.. Zwift haftaya Salı gününe kadar geçerli :D   .. Haftasonu için pm den haberleşebiliriz..

TatanQa tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
10 10