En son aldıklarınız
10 10

Bu konuda 4.944 mesaj var

On 21.01.2023 at 14:31, infestor said:

ThinkVision P34w-20 34" monitor 

62CCRAT3UK%20Gallery%20Image%202.png?con

İyi günlerde kullan, WQHD olayına acaip alıştım. Her türlü açıdan muazzam bir konfor sunuyor.

Zaman zaman dile getirdim gerçi bendeki LG' ye buna göre baktığımda çözünürlük Wide 2k bandına geçmiş, hertz olayı düşük kalmış. Bendekinde 75hz mevcut gerçi 60hz ile arasında pekte bi dağ yok ama oyun oynarken bi tık daha zevkli oluyor akışkanlık. Bunun haricinde curve olayı mevcut sanırım fazladan. Eğer normal bir monitörden geçiş olduysa çok güzel bir deneyim yükselmesi olacak.

Hem iş hem oyun hemde seyir amaçlı çok güzel bir deneyim sunuyor. Zaten iş amaçlı bakınca Eskiden kullandığımız 2 adet 17" 4:3 monitörü birleşmiş hali yan yana :P Ben çokça kullanıyorum kripto/ekonomik grafikleri falan kullanırken ya da çift borsa işlemleri için; bir yandan web kullanımı vs çok kompakt bir esneklik sağlıyor. Yine bunu sen kendin istediğin şekilde ölçeklendirmen falan çok iyi oluyor. Nasıl diyeyim tüm bunlara bakınırken yandan misal bir heartstone açıp oynuyorum gibi gibi birçok varyasyona rahatça sokuyorsun.

Bazı eski tip oyunlarda 21:9 desteği olmaması belki rahatsız edebilir ama hemen hemen 5 senelik bile denecek çoğu oyunda bu destek zaten var. Bunun haricinde tüm kaliteli yapımlar artık çekim olarak sinemaskop 21:9 aralığına uyacak şekilde geldiği için bu deneyimide kayıpsız yaşamanın tadı bir başka oluyor haliyle.

rammstein beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Çılgınlığı yaptım ve AR gözlük dünyasına girmek için adım attım, bakalım nasıl bir şey çıkacak. Aslında Nreal Air alacaktım o daha bir rayban güneş gözlüğüne benziyor ama gözler 3,5 miyop ve bu zımbırtılar gözlükle kullanılamıyorlarmış. Gözlükçüden ona uygun cam kestirmek gerek filan denilmiş. Kalsın dedim. Bunda 5 derece miyopa kadar ayar imkanı varmış, tipini çok beğenmesem de denemeye değer gibi. Huawei P40 Pro ve Steam Deck yancısı olacak. Amazon USA yalan söylemiyorsa perşembe günü gelecekmiş.

https://air.rokid.com/

718258b948180e4ad3098f6efd840263_1360x.j

 

yarimpower, TatanQa, Squall and 1 other beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Pek uğraştırmadı sistem kurulumu, gene kendi sakarlıklarımdan biraz uzadı sadece. :D

İlginç bir şekilde anakartta front panel usb için giriş bulamadım, bulsam da benim kasanın bağlantı ucu uymadı. Kasa da P600 bu arada. :icon_think:

Bu sistem değişim işleri aşmış bu arada, Windows her şeyi kendi halletti gayet stabil sıfır sorunla formatsız kullanıyorum şimdilik.

WhatsApp_Image_2023-01-28_at_14.16.20.jpeg

stardust, wazzap, MilesTeg and 1 other beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

51bOlYhDyTL._AC_SX522_.jpg

https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-Nachttisch-Ambientelampe-Appverbindung-Sprachassistenten/dp/B07T77GZ3Z/

migros aydınlatma ürünlerinde indirim yaptı. tam internetten alacaktım stok bitti, mağazadan gel-al olarak buldum, yolumu düşürüp aldım.

tahminimden de güzel, çok kulanışlı kaliteli bir ürün. geçen seneden beri akakçe'nin takip listesinde ekliydi, sürekli arttı fiyatı hiç düşmedi, şimdi düşmüşken aldım.

2.'yi de alıp takım yapsam mı diye düşünüyorum zira kendi başucuma koyunca kıskananlar oldu :D:D

https://www.migros.com.tr/elektronik/xiaomi-mi-bedside-2-basucu-gece-lambasi-p-254abf7

stokta yok gözükse de migrosta raflarda en az 6 tane daha vardı. (5M migros)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Amazon.de'den yetenekli bir 65W GaN adaptör bulup satin aldim, yarin teslim edilecek gibi (Aslinda 45W type c + her biri 7,50W 2 usb ile toplam 60W). Güzel tarafi, bu adaptör ayni zamanda bir dock. 4k 30fps hdmi, 2 usb 3.0 bir de sd/microsd kart okuyusu var. Fiyati da 20 Euro.

https://www.amazon.de/dp/B09J8KMLVN?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details

Ben steam Deck agirlikli kullanacak olsam da, Ipad Pro yada Macbook Air gibi laptoplar icin de bicilmis kaftan. USA fiyati 50 USD civarinda olmali. Almanya'da uygun.

Eger Türkiye'ye yollanmiyorsa ve almak isteyen olursa 20 Mart gibi Istanbul'a gelirken 1 tane de yanimda getirebilirim. Ama önce bir gelsin, deneyip test edeyim kaliteli mi diye.

61hy1ffe-Ed-L-AC-SL1500.jpg

Chronos, TatanQa and Omfs beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Esime asagidaki chromebooku aldik. Yalan yok, acikcasi pek arastirmadan aldim. Goruntuden cok beklentiniz yok ve basit isler icin hesapli bir secenek ariyorsaniz alin derim. Masa ustune dosya veya kisayol atilamiyor, alirsaniz uyarmadi demeyin. Umarim ileride isletim sistemine bir sekilde duzenleme gelir. Biraz kaba saba goruntusu var. Hanim sagolsun her tarafini stickerlarla donatti.
Acer Chromebook 311 11.6" HD Intel Celeron N4020 - C733-C5AS , Black

Ozellikleri spoilerda.

Spoiler

Intel Celeron N4020 Dual-Core Processor (Up to 2.8GHz)

4GB Onboard LPDDR4 Memory, 32GB eMMC and microSD Card Reader

Intel Wireless-AC 9560 802.11ac Gigabit WiFi 5 which can deliver up to 1.73Gbps throughput when using 160Mhz channels (Dual-Band 2.4GHz and 5GHz)

11.6" HD Widescreen ComfyView LED-backlit IPS Display

2 - USB Type-C ports (up to 5 Gbps) DisplayPort over USB Type-C & USB Charging, 2 - USB 3.2 Gen 1 Ports

 

 

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Elimde anakartı arızalı ancak kasası kozmetik olarak düzgün bir Sony MZ-R90 MD çalar vardı. Geçenlerde kasası pek iyi durumda olmayan ama sorunsuz çalışan başka bir MZ-R90 buldum ve satın aldım. Cihaz geldiğinde sağlam anakartı bozuk olan cihaza transfer ettim.

Alttaki resimde sol altta gördüğünüz cihaz sağlam; sağ alttaki mavi renkli olansa artık sadece yedek parçalık işlevi görecek :)

20230219_112946.jpg

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Az evvel Ryzen 7 5700X (Evet 65w seviciyim.) ve B550 Gigabyte V2 anakart siparişi verdim (64 gb ddr4 var evde yatar durumda şirket saolsun i5 sisteme 16 takarım yeter onu da verdim sipariş. ). Eldeki Xeon vs çok eskidi artık yaw. 

Satılmadı da. Alacak birini bulsam verecem uygun fiyata 64gb ram ile birlikte. Fiyatı bir belirleyeyim. de 

SkyWarrior tarafından düzenlendi
wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Site yönetimini 6 yıl sonra başka bir komşuya devrettim nihayet. Kullandığım yazıcı siteye aitti, o yüzden kendime de bir tane almam gerekiyordu. Canon G3420 şu an için en ideal model gibi geldi. İlk izlenimim olumlu. Tanklı olması da çok güzel.

https://www.amazon.com.tr/Canon-Fonksiyonlu-Mürekkep-Fotokopi-Garantili/dp/B08TTTNRJM/ref=sr_1_2?keywords=canon+g3420

 

wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam lazer ve renk bi araya gelemiyor bütçe dostu ortamlarda. Tank iyi. Doldur boşaltı kolay. Ben 3835 i aldığımda tanklı aletler çok pahalı ve daha yeni çıkıyorlardı. Düşünemedim. O zaman bir tane tanklı alaydım ben de kraldım. 3835 de kötü değil ama kartuş davası kafa yoruyor. 

MilesTeg beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
13 dakika önce, wazzap said:

Nasıl yani? Herkes lazer sever hocam. :)

Dolum sektörü çok gelişti. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bende geçen ay buradan sormuştum Canon G640 aldım, fotoğraf basıyorum aralarda çok memnunum. Tank olayı büyük avantajmış onu anladım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
10 10