En son aldıklarınız
10 10

Bu konuda 5.001 mesaj var

2 saat önce, TatanQa said:

@Deathknight  tampon ile ilgili işlemde başarılar diliyorum , sonucu da çok merak ettim , paylaşırsanız sevinirim :)

 Şurda paylaştım aslında pazar günü yaptığım uygulamayı.

Yine boş bir vaktimde panjur kısmının grisine yakın bir rengi elimdeki akrilik boyalarla bi ton çalışıp kapatmaya çalışacağım. Görsellik olarak çok fazla yapabileceğim birşey yok kendimce zaten eldeki alet edevatla ama malzeme olarak başarılı gibi diyebilirim. Hoş biraz yol kat edip darbe ve sarsıntıyı emdikten sonra atma yapacak mı onu görmek lazım, emin olduktan sonra boyama yaparım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bisikletim için   Alarm ve arka ışık  şahane birşey  ( Antusi A6 )  Banggood dan aldım 15 günde geldi :

 

ANTUSI-A6-3in1-Bicycle-Wireless-Rear-Lig

 

 

Sonra Velo Barendli Elcik aldım  bileklerim rahat etti:

 

velo-vlg-849d3-barend-elcik__03844919706

 

 

Dün de N11 den veridiğim 2 sipariş   , biri  bisiklet heybesi kadro üstü , diğeri bisikletin zincir vs bakımını yapmak için kullanışlı bir platform :

 

bisiklet-kadro-cantasi.jpg?revision=149505311128.jpg?revision=1512219148

Squall and Thustu beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mi Band 3 aldım. Görüntüsü, bilekte duruşu felan çok hoşuma gitti. Telefon çalınca haber vermesi felan da güzel. Memnun kaldım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuyla ilgili , zaten aldık aldık , yoksa bu enflasyon , zamlar , kurlar derken şimdi 3 lira olan şey 5 lira olmaya aday kısa zamanda

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kotonda mevcut %40-50 fırsattan faydalanıp, toplam 4 parça olan gömlek ve polo yaka tshirt aldım.

 

Bugünde enparada ayın enparalısı fırsatı olarak geçen 30liraya 15lira geri iadesi veren kampanyadan faydalanıp. Normalde pek alışkanlığım olmayan kitap okuma kültürüme biraz zaman ayırabilme umuduyla bir gaz yapıp, askerde okuduğum diablo serilerinde ebook olarak bulamadığım son kitabı vardı. Baktım burda kitap olarak mevcut onu koydum listeye, bunun haricinde Ejder Mızrağına belki daha sonra başlayabilmek adına Huma Destanı kitabını aldım sanırım hikayenin geçmişinde geçiyor ve bir karakteri daha yakından anlatıyor. Yanına da 30 lirayı tamamlayan bir kitap daha ekledim. Güzel bir fırsat gibi oldu 5er liradan 3 kitap gibi olmuş olacak. :)

egefranco beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Geçtiğimiz hafta hepsiburada'dan aldıklarım aşağıda,şu sıralar alım mevsimine mi girdim nedir hep bir ihtiyaç alımı yapıyorum.:zuh:

 

Spigen 18W Hızlı Şarj Cihazı Çift Giriş USB Qualcomm 3.0 + iP (Intelligent Power Technology) Duvar Şarjı ;  xiaomi ile bunun arasında takıldım, aliexpress'ten xiaomi'yi 15-20gün civarına geldiği için vazgeçmiştim, daha önce birkaç spigen aldığım için kalitesine güven duyup aldım, yaklaşık 10gün oldu kesinlikle tavsiye ederim, 3lü 4lü başka markalarda var fakat 3'lülerde toplam güç ve büyüklük sıkıntı olduğu için bu daha küçük ve güçlü geldi. nispeten hızlı şarj ediyor. 

https://www.hepsiburada.com/spigen-18w-hizli-sarj-cihazi-cift-giris-usb-qualcomm-3-0-ip-intelligent-power-technology-duvar-sarji-f207-p-HBV0000057F5Q?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.telefon-aksesuar.pla&gclid=CjwKCAjw7cDaBRBtEiwAsxprXalr1KXELOUDjhJA9CCTL9AiOAWvCVC5oqU7Dkxc04nHga1u0TInNxoC1hYQAvD_BwE

 

Spigen S530W Kablosuz Bluetooth Selfie Çubuğu; Yorumlarda yazanlara pek bakmayın aldatıcı yada yüksek uçan çok oluyor, çubuğu ayrı bt tetikleyici ayrı alma sevdamdan vazgeçtiğim için Xiaomi ile spigen arasında kalmıştım, herhalde talepten ve tripod artısından Xiaomi daha pahalı fiyat etiketiyle geliyor yoksa bunun kalitesi ortada. malzeme kalitesi filan fiyat performans ürünü. Spigen normalde fiyatta pek normal değil ama bunda indirim görünce almamak zordu aldım gitti. memnunum tavsiye ederim.

https://www.hepsiburada.com/spigen-s530w-kablosuz-bluetooth-selfie-cubugu-tum-cihazlara-uyumlu-black-000ss21746-p-TELOYNSGP11721?magaza=Hepsiburada&wt_gl=cpc.elk.telefon-aksesuar.pla&gclid=CjwKCAjw7cDaBRBtEiwAsxprXT4I8ixynxRWzAtra603ZytGyzPyKY9dbeH05Y9qVGAJpijXwi0AChoCPcwQAvD_BwE

 

 

 

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Burada Almanya'daki zincir mağazaların elinde kalan ürünlerin satıldığı bit pazarı gibi bir dükkan var. Genelde kutusu yırtılmış yada satılmadığı için rafta kalmış mallar oluyor ama hiç açılmamış jelatini üstünde şeyler bulmak da mümkün. Bugün oraya birşeyler bakmak için girdim, alacaklarımı aldım tam çıkarken bir teknoloji meraklısı olarak elektronik bölümüne uğramadan çıkamadım.

30 dolara JBL Flip 4 satıldığını görünce balıklama atladım, tam çıkıyordum kenarda 50$ etiketli Zotac mini pc gördüm, onu da alıp kasaya koştum. Parasını verip hiç arkama bakmadan uzaklaştım.

Flip 4'ün Amazon fiyatı 100$, Zotac mini pc'nin ise 323$

 

https://www.amazon.com/JBL-Waterproof-Portable-Bluetooth-Black/dp/B01MSYQWNY

https://www.amazon.com/ZOTAC-Fan-less-i5-7200U-Performance-ZBOX-CI547NANO-U/dp/B07237NPWH/

Whooosh tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@Deathknight Hocam inanmayacaksınız ama şahsi telefonum samsung d500(evet o kızaklı olan model) resim çektğim telefon samsung prime+ mı ne oyle birsey, şirket hattı ile mecbur verdiler whatssup için.

Aslında telefonun ekranında daha bir net görünüyor şimdi baktım da :P 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Steelseries Rival 110 ve Steelseries QCK mousepad aldım. Sanırım fiyat seviyesi olarak ilk defa buralara çıktım, ilk izlenim olarak isteklerimi karşılayacak gibiler.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
bu obd scannerlar güzel de bir de açıklaması falan oluyor mu bunların?
cikan kodlari diyorsaniz, adiyla yaziyor

örneğin
P03476
Krank Shaft Position Sensor error

yaziyor ekranda.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 30 tl ye bir tane almıştim. Arıza okuyup silebiliyor.  Şimdi bunlarla benimki arasında kayda değer ne fark var. Bunlar arabanın yazılımına müdahale falan mı ediyor

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Zhiyun Smooth Q cep telefonu gimbal’i aldım, n11 de mediamarkt dükkanından kupon indirim filan 350 liraya geldi sıfır 5 taksit. Dünkü dolar artışı sonrası o fiyata bulunmaz artık herhalde.

 

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

LG G5 için üretilen HiFi Plus modülünü aldım. G5 harici cihazlarda da kullanılabiliyor. Ara kablolar kendisi kadar tuttuğu için henüz iPhone'da denemedim. :D Bilgisayarda denedim fark hissediliyor. Gerçi kulaklıklarım AKG Y50 ve JBL T210. Daha iyi kulaklıklarla fark daha iyi hissedilir sanırım. Yalnız firmware update i için olan program bulunamıyor internette gerçi şu an için de bir problem olmadı. Yaklaşık 49 tl ye geldi.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
10 10

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok