Wi-Fi Ip Camera tavsiyesi istiyorum
1 1

Bu konuda 8 mesaj var

61mpbTPkUBL._SY450_.jpg

 

https://www.amazon.com/TP-Link-Night-Camera-Vision-TL-NC450/dp/B01N5AJ24O/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1495875066&sr=1-1&keywords=TP+link+wi-fi+camera

 

Amazondan TP'link'in bu modelini almayı düşünüyorum. Ama tavsiyelere açığım.

 

Beklentim; ofise giren çıkanı uzaktan izleyebilme, anlık mobil cihazlardan uyarı alma, hareket algılayıp devreye girme ve o anın fotosonu gönderme gibi aslında çoğunun yaptığı şeyler beklentim. Ama bu konuda da yazılımı düzgün olan birşey seçmek mesele sanırım. Mümkünse nas cihazı vs gibi gibi ayrı bir cihaza günlük kayıtlar(genellikle sd kartlı cihazlar var bunlar sanırım 24 saat falan kaydedebiliyor). Benim de devamlı kaydetsin gibi bir derdim yok gerçi. Ama sd kart dışında da bir yere kaydetme gibi birşey olursa da süper olur. Mümkün mü bu tip cihazlarda bilmiyorum.

 

Piyasada bir sürü çin malı ip cam mevcut ama bunların çoğu uyduruk markalar. Üzerine etiket basılıp farklı adlarla çıkan ürünler genelde. Bunların firmware güncellemesi falan vs olmayacağından güncelleme yayınlayan markaların ürünlerine bakıyorum.  

 

Bu konuda direk kendinizin kullandığı ya da olumlu yorumlarını duyduğunuz ürünlerin tavsiyelerine açığım. Teşekkürler.

ZvAnA tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İlgili başlıkta yazılanları okuyunca tereddütte kaldım. Foscam ürünlerine baktım ama niyeyse foscam ürünleri biraz tuzlu gibi benzerleri yanında. Sonra şu ürüne yöneldim;

 

 

Amcrest IP2M-841 ProHD 1080P

71YoP%2BLxR4L._SL1500_.jpg

 

https://www.amazon.com/gp/product/B0145OQTPG/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=ATVPDKIKX0DER

 

Güvenilir bir marka gibi görünüyor. Bu modelde oldukça tutulmuş araştırdığım kadarıyla. Web sayfasına baktım, firmware güncellemelerini falan yayınlıyorlar. Amazon.com'dan 400 liraya mal oluyor. Yanında 64gb UHS-I 80mb/s sd cardla birlikte 510tl'ye maloluyor. Sanırım bunu alacağım gibi.

 

Bir de şöyle bir ürün var; üzerine etiket marka yapıştırılmış çin ürünlerinden belli ki ama, Türkiye'de çok satılan bir ürün sanırım. Youtube'da falan incelemeleri çıkmış.

 

 

Kupon indirimi ile n11'den 150TL'ye alabiliyorum. Fiyat tabiki diğerlerine göre çok uygun, kalitesi de ona göre. Acaba böyle ucuz birşey deneyip sonra mı daha iyisine yönelsem bilemedim.

 

 

 

ZvAnA tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ikinci çocuk oldu ve eve yatılı bakıcı gelecek. bu sebeple salona ve çocuk odasına bir ip kamera takmak istiyoruz. çok kaliteli bir kamera aramıyorum açıkçası, biraz caydırıcılığı olsun, biraz da merakımızı gidersin yeter. bunun için sorunsuz çalışan, makul fiyatlı bir kamera önerisine ihtiyacım var. kingboss, azemaz, greentech vb. markaların 150-tl civarı ucuz kameraları var ve bir çok yerde bunların iş göreceği yazmış ama forumda bu kameralardan kullanan arkadaşlar varsa deneyimlerini paylaşmalarını rica ederim.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yurtdışından Xiaomi almıştım 3 adet, gayet memnun kullanıyorum, şimdi evi değiştirme niyetimiz olduğu için gaza gelip bir üst modeli çıkmış onu denemek istiyorum.

Tam ihtiyacınızı bilmiyorum ancak görüntü kalitesi olarak bizi oldukça tatmin ediyor Xiaomi.

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

xiaomi 'nin ürünlerini seviyorum aslında ama aliexpress'ten "yi home camera çin versiyonunu" alıp bir türlü çalıştıramadığım için tekrar almaya cesaret edemedim...

 

dün gece gittigidiyor'un kampanyasından 2 adet "Greentech GT-IP35HD Wi-Fi Hareketli IP Kamera" aldım.

İndirimle birlikte tanesi 180-TL'ye geldi. Ürün henüz elime geçmedi. Deneyip izlenimlerimi yazacağım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben azemaxi deneyimleyip onun performansına göre daha kaliteli bir kamera almaya karar vermiştim. Önce birkaç gün evde, sonra ofiste denedim. Aleti nas cihazına video kayıt yaptırtmayı beceremedim, ya da hareket algılama alarmında video kaydı yine gerçekleştiremedim. Onun dışında herşeyi düzgün çalışıyor. Hareketi algılayıp foto çekip gönderme falan düzgün çalışıyor. Direk telefona foto ve video kaydı yine sorunsuz. Hem ofis networkünde, hem evde, lan'dan ya da telefondan dışarıdan bir kere bile bağlanamama sorunu yaşamadım. SD karta kayıt özelliğini hiç kullanmadım. Video kalitesi falan gayet iyi. En baştan dediğim gibi bir de nas cihazına foto dışında, istediğim anlarda video kaydı yapmayı da becerebilseydim başka kamera falan da düşünmezdim açıkçası. Bu haliyle çok iyi, sorunsuz bir anlık uzaktan izleme kamerası. 

ZvAnA tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok