Divinity: Original Sin 2 (PC)
0

Bu konuda 9 mesaj var

Bu Divinity serisini bir RPG aşığı olarak atlamış olmam gerçekten çok enteresan.. 

 

Adamların 2002 senesinden beri Divine Divinity ile başlayan ve günümüze uzanan bir RPG sagası var... 

 

divinitycover-13073.jpg

 

Önceki oyunları zaten kaçırdım ama şu 2014te çıkan Divinity: Original Sin oyununu çok övüldüğü için aldım... lakin onu da halen oynayamamışken bir de oyunun 2. çıktı ve inanılmaz reviewlar gelmekte.. : 

 

Gamespot 10/10 https://www.gamespot.com/reviews/divinity-original-sin-2-review/1900-6416769/

 

IGN 9.6/10 http://www.ign.com/articles/2017/09/21/divinity-original-sin-2-review

 

PC Gamer 9.2/10 http://www.pcgamer.com/divinity-original-sin-2-review/

 

 

 

En kısa sürede ilk oyunu bitirip sonra bunu alıcam sanırım... Hatta ben ilk oyunu oynamamışken oyun Witcher 1 ve 2 de olduğu gibi bir Enchanced Edition revizyonu geçirmiş, neyse en azından benim için tek olumlu şey bu olacak heralde... 

 

 

Görüldüğü kadarıyla sonunda yeni bir oynanabilir RPG serimiz var artık.. 

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bi kaç saat denemiştim Original Sin' iama bi ketumluk vardı bana göre biraz oyunda, tam adapte olamadım ve sonra uçurdum oyunu. Halbu ki böyle D&D özünden gibi gelen nwn türevi vb oyunları çok severim ama sardıramadım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Divinity serisi oyunların hepsi çok güzeldir (Strateji türünde olan Dragon Commander (dı sanırım) hariç ama o bana özgü bir durum da olabilir) hepsini tavsiye ederim (tabi bazıları artık epey eski kaldı) Larian çok başarılı bir stüdyo, oyunlarını da çok destekliyor. Original Sin'in Enhanced versiyonun seslendirmeli, önceki halinde seslendirme yoktu çoğu NPC'de. Original Sin 2 ise şaheser olmuş, Witcher 3 ile yarışır muhtemelen. Minimum 100 saat oynama süresi var. (Ben daha OS1'i oynamadım, orası ayrı :P)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 9/30/2017 at 2:48 PM, stardust said:

 

o zaman 5 sene sonra fiyatı 3.75 liraya düştüğünde oynarsın demek.

tam da burda muhabbeti geçtiği gibi oldu durum... 3 tl olmadı ama 30 tl'ye aldım, şu ana kadar toplam 20 saat oynamışım ve hala act 1'deyim (4 act var) yani baya uzunca bir oyun eğer didik didik oynayayım derseniz ki rpg demek benim için girilmedik delik bırakmamak demektir zaten.

tam olarak benimseyemediğim 2 şey var biri turn based combat, oldum olası sevmem zaten, diğeri de diyaloglardaki animasyonların kısıtlı olması, genelde kitap okurmuş gibi narrator'ın anlatımları üzerine kafamızda canlandırıyoruz sahneyi. kötü diyemem sadece farklı bir deneyim.

bunlar dışında oyun mükemmel. tam böyle eski nwn tarzı ağır rpg oyunu, pc exclusive deseler inanırdım arayüz o kadar iyi optimize edilmiş ki mouse klavye ikilisine.ağır tempoyla tüm gün beyin bağlamalık oyun.

SEP beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İlkini oynadım, çok beğenmiştim. Alalı yıllar oldu (abartmıyorum, eve gidince bakarım ne zaman almışım) ama hala oynamadım. Oynasam mı acaba? İşin gerçeği hep telefon oyunu oynuyorum uzun bir süredir, PC Master race olarak ocak dışı kalmış bile olabilirim :) 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok