Nem Alma Cihazı
0

Bu konuda 5 mesaj var

Evimiz ters dubleks, alt katın terasını cam tavanla kapatmıştık geçen yıl. Ara ara açılır kısmından havalandırıp nemin gitmesini sağlıyorduk ancak bunu düzenli yapmak lazım kışın ve her yağmurda kapatmak vs. zor oluyor. Bu nedenle bir nem alma cihazı peşindeyim, aradığım özellikler her gün belli saatlerde çalışmaya ayarlanabilmesi, nemi iyi alması (gerekirse 40% altına indirmeli), aşırı gürültülü olmaması. Hepsiburada'da çok sayıda ürün var, özellikle Trotec diye bir marka ön plana çıkıyor. Bu tür bir ürün kullanan var mı içimizde acaba ? Deneyimlerini paylaşabilirse çok sevinirim. Teşekkürler.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Cihaz almadan önce bence nem alma tabletlerinden deneyin bir. Biz 2 senedir kullanıyoruz, işe yarıyor gerçekten, yazlıkta depo gibi kullandığımız ve hiç güneş görmeyen bir oda var alt katta, 5 kiloluk tablet 1 sene kadar gidiyor, tablet bitince sadece tablet alıp kutuya koyuyorsunuz, en son 50-60tl gibi bir fiyatı vardı, sadece ara sıra alttaki haznede biriken suyu boşaltmanız lazım, ne ses var ne elektrik ihtiyacı. İhtiyaca göre daha küçük olanları da var tabi.

Örnek:

 

https://urun.n11.com/yedek-parca-ve-aksesuar/nem-alici-rutubet-giderici-nem-alma-cihazi-5-kg-aparat-tablet-P92172007

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@sgi, hocam bu tabletleri kullanınca kokuda azalma oluyor mu ? Ya da tam tersi bu tabletlerin bulunduğu alanda bir koku oluyor mu ?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Rutubetten dolayi olan koku tamamen bitti bizde, kucuk boy olanlarin lavantali falan olanlari da var ama onlar daha cok baza ya da dolap gibi kucuk kapali alanlar icin. Bizdeki kokusuz.

pentaman beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok