Apple Ürünleri Fırsatları
0

Bu konuda 2 mesaj var

Apple 2 hafta kadar önce sayfalarından time capsule satışını durdurdu ve airport ailesini de tamamen kaldırdı, bundan sonra stokta kalan son ürünler satılacak sadece. Birkaç sene kadar destek devam eder diye tahmin ediyorum, destek devam etmese bile bu ürünler başlı başına güzel olduğu için yazmak istedim. www.1tikla2kazan.com.tr Koç'un kendi sitesi, bildiğiniz gibi Bilkom da Koç'un olduğu için muhtemelen stoklarından çalışıyorlar. Apple'ın son satış fiyatından yaklaşık 100 TL daha ucuza 2 TB olan modelini bugün 1222 TL'den sipariş verdim. Chippin de Koç'un kendi uygulaması, daha önce Beko buzdolabı alırken 124 TL chippin puan yüklenmişti, buradan da indirim olunca 1098 TL'ye siparişimi tamamladım ve 22 TL daha Chippin para verdi. 1tikla2kazan anladığım kadarıyla sadece stok mallarıyla çalışıyor, bu nedenle Macbook Pro ürünlerinin büyük çoğunluğu da eski fiyattan satılıyor olarak görünüyor, bu halleriyle oldukça cazip açıkçası. Stok problemi belirtip siparişi iptal etmezlerse buradan tekrar yazarım ancak güzel fırsatlar için bir inceleyin derim. Link aşağıda :

 

Time Capsule 2 TB 1222 TL

 

Edit : Yazmayı unutmuşum iMac Pro şu anda neredeyse ABD fiyatına yaklaştı, kur böyle devam ederse Apple büyük ihtimalle bu haftasonunda güncelleme yapar bu fiyatlara, o yüzden ws ihtiyacı olan varsa Apple'ın sitesini de bir incelesin, normalde Apple doları 5 TL olarak hesaplıyordu, bunu güncellediğinde 6 TL gelme ihtimali yüksek.

 

pentaman tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Time Capsule siparişi verdikten 2 gün sonra ulaştı. Paketlemesi daha önce apple.com.tr üzerinden gelen paketlemenin neredeyse aynısıydı. 1tikla2kazan direkt kendisi göndermemiş ESC bilgisayar üzerinden sevk irsaliyesiyle geldi ürün. Fatura henüz ulaşmadı ancak e-arşiv olarak geleceği belirtilmiş. Ben şu an için memnun kaldım hızlarından ve paketlemelerinden. Yaklaşık 3 sene önce aldığım fiyat civarına geldi sanırım, Apple kur güncellemesi yapmadan diğer ürünler de değerlendirilebilir.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok