Solo: A Star Wars Story
1 1

Bu konuda 2 mesaj var

Evet film geçtiğimiz Cuma günü çıktı. Gidenlerden yorumları alalım.

 

MV5BOTM2NTI3NTc3Nl5BMl5BanBnXkFtZTgwNzM1

 

 

Ben ilk gün gittim. Açıkçası "efsane" değil tabiki fakat güzel bir film olmuş. Last Jedi'dan kesinlikle daha iyi bir film bana göre fakat Rouge One'ı daha çok beğendim bu filme göre. Filmde çok bariz göze batan bir adet Disney saçmalığı var maalesef. Rakip kaçakçı çetesinin lideri 15 yaşında kız bebesi çıkıyor. Sinemada bileklerimi kesicektim az kalsın. 

 

Spoiler

Filmin sonlarına doğru Darth Maul'u görünce tüyler diken diken oldu tabi. Qi'ra bence ilerleyen filmlerde Darth Maul'un öğrencisi olabilir. Film Rebels zamanı geçiyor veya daha önce. Darth Maul Ezra ile karşılaşmadan önce Qi'ra'yı öğrencisi olarak alıyor olabilir. Qi'ra force sensitive mi bilmiyoruz tabiki ama Darth Maul seninle daha yakından ilgilenicem tarzı birşey söylemesi bence öğrencisi olarak eğiticek anlamına geliyor.

 

Atrin tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Filmde kesinlikle Rogue One'dan karakterlerin sığlığı kısmından ders alınmış. Karakterler Rogue One'a göre daha iyi işlenmiş. Lando'ya biraz haksızlık edilmiş gibi ama zaten hikayenin akışındaki yeri nedeniyle daha fazlası da diğerlerinin zamanlarından çalmak olacağından tadında gibi. Buna rağmen, Donald Glover öyle bir Lando çıkarmış ki ortaya, daha fazlasını da istiyorsunuz.

Filmde L3, SJW'lere resmen tokat ama anlayana tabii. 15 yaşındaki kızın lider olması SW için şaşılacak bir durum değil. Babası sayesinde Leia'da aynı durumda küçük yaşta lider konumuna gelmişti. O abla da, lider konumunu annesinden devraldığını açıkca söylüyor. Yani öyle, dişli kız hakettiden çok, annesine hürmeten lider gibi bir durum var. Zaten başarılı oldukları sürece liderlerin işi de kolaydır. 

Qi'ra konusu derin gibi duruyor. 



Madende abiyi dövünce beni Dryden eğitti diyor ama belliki eğiten Maul. Bu arada Kira, Lucas'ın Rey için düşündüğü isim. Sonradan film çekileceği zaman JJ karakterin ismini Rey olarak değiştirmiş. Force durumunu bilmiyorum ama karakter olarak Mara Jade'e tehlikeli şekilde yaklaştırmışlar. Kızıl bir Emilia Clarke'da harika olur :D

Atrin beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok