Apple Macbook ve MacBook Pro klavye tamiri-değişimi programı
0

Bu konuda 3 mesaj var

Apple dün itibarı ile kelebek tasarımı nedeniyle soruna yol açan klavye basma-tekrarlama gibi problemleri olan macbook ve macbook pro'lar için tamir ve değişim programı başlattı. Satıcıdan alınma tarihine göre 4 yıla kadar verilen destek mantıklı olmuş. Benim de güncelleme gelmeden aldığım için canım sıkılıyordu bu duruma ama Apple her zamanki gibi önlemini aldı sağolsun. Aynı zamanda klavye problemi yaşayıp bunu ücretli olarak tamir ettirdiyseniz paranızı da iade alabiliyorsunuz. 

 

https://www.apple.com/tr/support/keyboard-service-program-for-macbook-and-macbook-pro/

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Klavyedeki bu sorun "gizli ayıp" kategorisine giriyor. Üretici firma da ürünün ayıplı olduğunu resmen kabul ettiğine göre, yürürlükteki tüketici yasasına dayanarak onarımı reddedip, arızalanan MacBook'larınızın yenisiyle değişimini talep edebilirsiniz. Bence bu yola başvurmak daha mantıklı.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kelebek olarak bahsedilen klavye modelini kullanmaya başlayalı 1 ay kadar oldu sanırım, klavye his olarak kötü bahsedilse de ben rahat ettim açıkçası. Tabi sorun görme ihtimali her zaman var, özellikle araya toz girer mi girmez mi bilemiyorum ama ekran üzerinde biriken tozlar vs. gözüme batıyor artık :) Sorun görecek olursak en azından Apple tarafından garanti altındayız. Buraya tekrar yazmamın sebebi ise farklı, Apple güncellenen MB Pro'larda kelebek tasarımından vazgeçmedi ancak güncelleme yaptı, bu sorun devam eder mi bilinmez yeni modellerde ancak önümüzdeki yıl sorunun çözülüp çözülmediğini anlarız muhtemelen.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok