Siyah Beyaz
18 18

Bu konuda 18 mesaj var

12 hours ago, Narcissus said:

Hocam fotoların yıl ve yer bilgilerini de paylaşırsanız seviniriz :) 

Birinci foto ( gercekten siyah beyaz cekim ) 2018 ABD

Ikinci foto 1960 neresi oldugunu bilmiyorum.

 

Yine ben, buyuk ihtimal 1960 ile 1970 arasi

 

Ben.jpg

Hugh Bullet tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 12.02.2019 at 21:17, CandleGarden said:

 

Sebebi neydi ki?

 

Hüseyin Hatipoğlu amcamız, zamanında Ford-Otosan, Arçelik ve Aygaz'ın Kütahya bayii. Ford-Otosan'da kamyon satışı yapıyorlar. O dönemde kamyonları parayı bastırıp hemen alamıyorsunuz; önce ödeme yapılıyor ve sıraya isim yazdırılıyor, 3-4 ay içinde de sipariş edilen kamyon teslim alınıyor.

 

Hüseyin amca il ve ilçelerden kamyon paralarını toplayıp Otosan'a yatırıyor. Ancak bekleyiş süreci anormal derecede uzuyor, 6-7 ay geçiyor ama kamyonlar ortada yok. Tabii insanlar hemen dedikoduya başlıyorlar, Hüseyin amca bizim paraları pavyonda karı-kızla ezdi, metresine ev açtı, kumar borcu varmış onu ödedi vs. Otosan'ın bayi toplantılarında da Vehbi Koç teslim süresini sürekli ileri bir tarihe atıyor. En son katıldığı bayi toplantısında, Vehbi Koç yine kürsüye çıkıp "Kamyonların teslimatı biraz daha gecikecek" dediğindeyse Hüseyin amcanın kan beynine sıçrıyor ve ayağa fırlayıp o efsanevi tiradını atıyor. "Vehbi bey senin .mına korum!" :D 

Thustu, pentaman and CandleGarden beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben,

Barbaros ilk okulu ( Besiktas Ciragan youlunda eski Besiktas kiz lisesi ile et ve balik kurumunun arasindaydi. 19449 yilinda istabu valisi Doktor Lutfu Kirdar tarafindan yaptrilmis. ) ikinci sinifta, otobus pasosu. resmi. 

Ben (2).jpg

pentaman beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Dijital makinelerle birlikte fotoğraf nasıl da değersizleşti. Birkaç ruloya sığdı nice çocukluk gençlik, şimdi bir günda daha fazlasını çekiyor insanlar ama işte artık kıymeti yok.

Çocukluğunuzdan hiç görmediğiniz bir fotoğraf görmek ne kadar güzel olur, ne kadar güzel bir hediye olur ama şimdi 20 yaşında birine çocukluğundan daha önce hiç görmediği bir fotoğrafını göstersen umrunda olmaz, zaten 16343000 tane daha çocukluk fotoğrafı var.

 

Fotoğraf makinelerinin iyileşmesinin de manası azalıyor. Fotoğraf o kadar değersiz bir hale gelecek ki insanlar fotoğraf çekmeyecekler bile.

 

@Hugh Bullet Abi senin göbek isim Türkçe miydi acaba? "Hugh abi" hiç olmuyor.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hugh, benim sahnede kullandigim isim:zuh: gobek adim yok. 

 

Annem ve kardesim.

 

Ugur anne baba.jpg

Hugh Bullet tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Güzelyalı, İzmir. Tarih belli değil ama 70 ortalarından itibaren başlayan yağmadan önce olduğu kesin. Çünkü fotoğrafta gayet güzel gözüküyor herşey :)

İzmir'lilerin en büyük özelliği, birbirlerini Anadolu'daki gibi tutmazlar (toprağım, hemşerim muhabbeti) ama Anadolu'daki kadar yoz bir şekilde (belki daha fazla) "Güzel İzmir" beğenisi vardır şehire. Şehir resmen yağmalanmıştır açgözlülükle, hala boyanmamış, sıvalanmamış, tuğlası gözüken 8 katlı binalar sahil şeridinde kentsel dönüşümü beklemektedir. O çirkinliği bir şekilde "Güzel İzmir" demeyi başarır yoz İzmir'liler. 

542ffebef63099288842e21c.jpg

Not: Alınan olur elbet, ben de İzmir'liyim ama güzel ile çirkini veya ne zaman güzeldi şimdi nasıl ayırt edebiliyorum, çok şükür.

pentaman beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
18 18

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok