Huawei P30 ve P30 Pro tanıtıldı.
0

Bu konuda 36 mesaj var

s10+ 'a daha tatlı indirimler var, s10 için çok güzel bir indirim yakalayamadım henüz.

 

ben heralde normal s10 alacağım. zaten yeteri kadar büyük ekran, selfie çekme ortalamam 6 ayda 1 falan olduğu için de önde 2 kamera benim için çirkinlik ve kaybolan ekran alanından başka bir şey ifade etmiyor.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@Zoma Hayırlı olsun güle güle kullanın.

 

Huawei tek rakibi gördüğü samsung'u taklit ederek bugünlerine geldi, P ve Mate serisine bakınca görülen farklar dolgunluk doğru konfigürasyonla geldiği hissiyatı S ve Note serisi kadar belirgin değil. geçen yılki gibi video özellikleri sakatlanmış gibi, görmedim fakat muhtemelen  foto-video oyuncakları samsung kadar değildir. yukarı yazdığım özellikleri koysalar kimse fiyat farkına takılmazdı bence. öğreniyorlar ama işte adı hıdır olacağı budur.

Bugün Mi8SE 6g/64g modeli aldım baldız'a, 1.5ay öncede Mi8 6g/256g modeli almıştım ciddiyim fiyat performans modeli denebilir. üstelik 2450TL'ye almıştım, imei kaydını yaptırıcaz bu yakınlarda. s10'a o parayı vermek yerine yurtdışı bir Mi9 getirip kaydettirerek işinizi görebilirsiniz. her ne kadar dolar kurundan ve +++ vergilerden dolayı cihazlar mantıksız etiketlerle sunulmak zorunda kalsalarda bana göre etiket karşılığını haketmiyorlar.

 

Zoma beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

F/P olarak bakılırsa Mi8 SE çok güzel bir noktada, samsung detaylarda kaybediyor heleki 2 sene sonra sıfır destek kuralınında işleyeceğini düşünürsek avantaj dönüyor dezavantaja.   Xiaomi'de o yolda olduğunu REDMI'yi marka olarak ayırarak yapmıştı. onlarında SD855'li bir f/p telefonu çıkacak yakın zamanda. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@emre666 artık boş işlerle daha az anılır olsalarda çıkış noktaları 99.level kopyacılık olduğu için bu tip  işler çok normal geliyor.

 

Bu arada P30'un son güncellemesi çıkmış, cihazı sorunsuz çalışır halde çıkarmak daha sonrasında geliştirmek alelade bir durum olmuş.

https://www.gsmarena.com/huawei_p30_pro_gets_another_software_update_enables_dualview_camera_mode-news-36811.php

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

 

Fake

 

Oturup tek tek nerede teknik hataların olduğunu yazacak vaktim yok ama bu videdaki videolar 2 farklı telefon tarafından kaydedilip sonradan birleştirilmiş.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

E hangi ihtiyaca cevap veriyo simdi bu? Hic aklimdan gecememisti ayni anda 2 video cekmek dogrusu.

 

Bence bu geldigimiz noktada artik bu aletlerin ureticileri sacmalamaya basladi, cunku ekleyecek anlamli bir fonksiyon kalmadi.

Artik bu aletlerin fiyatlari dussun, daha ince, hafif olsun ve daha dayanikli yapilsin istioyorum ben yalnizca, ancak bu ureticinin isine gelmiyor tabi.

MonkeyBusiness tarafından düzenlendi
because

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonların farklılaşması artık çok zor, üst segmentte ise üreticiler satış yapabilmek için bir şeyler yapmaları gerektiğinin bilincindeler, dual view ne işe yarar yada ederi nedir bilemem ama bence fasa fiso, Redmi'nin S0C855 chipsetli telefonunu merak ediyorum, XDA'da destekçileri çok olursa Yıl sonuna doğru note5'imi satıp onu alabilirim.  bir telefona 5-6binTL vermek istemiyorum ve aldığım modeli en az 3 yıl kullanmak istiyorum. P30 & P30 Pro eli bol gönlü bol insanlara hitap ediyor.:cici:

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok