Rage 2 çıkmış :)
0

Bu konuda 10 mesaj var

RAGE 2 çıkmış geçtiğimiz günlerde, İlk oyunu güzelce oynamaya başlamıştım ki performans sorunları biraz sinir bozucuydu, sonra düzeltmeleri geldi yaptık hatalı save olunca yeniden başladık ortalarına geldik derken bu sefer HDtexture çıktı merak ettim yükledim tabikide yine sıfırdan yeniden başladım  fakat bu seferde enerjim bitti bıraktım diye hatırlıyorum çünkü sonuna dair hiçbir şey hatırlamıyorum. Neyse işe çıktığını duyduk hemen inceleme videolarını açtım, Rage2 ilk bakışta dahi daha oturaklı bir altyapısı var çok belli oluyor. grafiklerde bir tokluk görüyorum fakat oyunun hali vaziyeti bana biraz fazla madmax filminin ortamını hatırlattı hevesim kırıldı, şimdilik her zaman yaptığım gibi youtube incelemeleriyle yetinip biraz daha izleyeyim bakayım. şuana kadar pekte çıkış fiyatıyla pek alınacak gibi gelmedi bana. dolar kuru 2-3 lira olsa yinede alma ihtimalim olurdu ama  yinede bilemiyorum indirimlerde ne durumda olacak bakacağız.

 

 

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 3-4 saat kadar oynadım çok eğlenceli dandirik bir oyun olmuş borderlands ve mad Max karışımı vuruş hisside çok iyi destiny yi andırıyor.. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu demin bitirdim. İlkini oynamamıştım ama 2. seride senaryodan hiç beklentiniz olmasın. Araya birkaç yetenek yerleştirilmiş safkan shooter olmuş. Hiç skill kullanmadım desem yeri :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Rage 1 i aldım 14₺ ye . İkinciye başlamadan takılmalık oyun olsun kıralım vuralım.

 

edit. Yani bu oyuna dayanayım bitireyim diyeceğim de , neresinden tutulur bilemedim , bence rezil. Aynen iade :)

 

 

TatanQa tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@TatanQa İlk oyunu zamanında açmak lazımdı şimdi sıkması normal, birde bazı oyunlar çıktığı dönem zevk versede 2-3 sene sonra tekrar deneyince sarmaıyor kapatıyorsun, Rage 1 öyle bir oyun sarmaması normal.

 

Rage 2'de walkthrough videolarındayım 5.kısımıda hızlıca izledim diyebilrimki Rage 1'den pek farklı değil fakat yinede farkı var ve oynanabilir gibi duruyor. download'a enerjim kalırsa bir denemek istiyorum.  şuanki satılan fiyatı haketmediğini düşünüyorum, Videolardan görebildiğim kadarıyla geçenlerde oynayıp hızlıca bıraktığım FarCry5 ve uzatması NewDawn gibi kısa kesilecek bir oyun olduğu. parasını haketmiyor haliyle 50TL ederi var o kadar.

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Pff ne rage i ya... 2si de tırt ne yazık ki.. Eğer böyle bir oyun oynamak istiyorsanız Bulletstorm oynamanız lazım dicem de.. O da çok eskimiş olabilir artık.. 

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben dayanamadım kurdum oynadım ve 5.gün sildim kaldırdım, geçen zamanıma yazık. oyun tıpkı mad max filmlerinde amaçsız savaş ortamı yüzünden tat alamama durumu yaşatıyor, şuan 300TL etiketi varmış bence 30TL etmez vasat bir oyun, sıka sıka basit amaçlarla ilerleme oyunu yapmaktan bıkmadılar gittiler.  teknik taraftaki basit eksiklileri harici oyunun çalışma performansı çok harika. bu denli güzel bir altyapıyla böyle mail ötesi sıka sıka ilerle türünden oyun yapılmasını anlamıyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
On 5/21/2019 at 19:30, Najaz said:

Torrent'ten çekerim, 10 dakika grafiklere bakar sonra silerim.

 

10 dakika diye yazmışım; oyunu ilk kez oynayıp silmem arasında geçen zaman 6 dakika oldu.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@Najaz  Alenen gömdün gittin. :mrgreen:  

 

Neyse haksız da sayılmazsın, Oyunun başlangıcındaki videoları izlemeden geçtin mi zaten tuz ruhundan hallice olan oyun ruh'unu anlayamama tat alamama durumu yaşarsın, sıka sıka ilerlemek 20 yaş altı için neyse de bu forumun profiline pek uymuyor/uymaz bence. oyundaki ısrarım 5.güne kadar gelmem belki ilerler de sarar diye beklememden oldu yoksa ilk gün gece 11de kurup sahura kadar oynadığım 4 saat sonunda silme hissini içimde hissettim. böyle oyunlar kaliteli prodüksiyona ve teknik altyapıya sahip olsa da ruhsuz olunca manasızlıktan insanda kaldırıp atma silme hissi uyandırıyor.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok