Google Stadına Bulut Konsolu
1 1

Bu konuda 4 mesaj var

Telefondan yazdığım için çok fazla içerik ekleyemeyecegim ancak böyle bir cihaz duyurulmuş. Abonelikli oyunlar, ve ödemelere bağlı HD veya 4k çözünürlüğe ulaşım, 75 dolara kumanda ve chromecast vb. Cihaz içerikleri yer alıyor.

Oyun listesi 30 adet şuan...

2cf454794adb22a523b2894b527f0e96.jpgc1e94f6ddde76e68e497cebccef7ed74.jpg

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Daha önce de defalarca benzerlerini gördüğümüz umut vaad eden bir şey. Hadi biz ping lag bant genişliği vs sorunlardan dolayı pek anlayamadık, Amerika'da da hiç tutmadı bu bulut işleri.

 

Teoride çok güzel ama pratikte hep sıkıntılı oldu bu cloud gaming işi. Google burada gücünü ve farkını konuşturursa ne ala! Yok aynı terelelli ise hımpfs.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Stadına değil hocam, Stadia :D 

 

Bu sistemde en büyük sorun, istemcilerin ana sunucuya olan uzaklığı sebebiyle gecikme değerlerinin çok yüksek olması. Ancak Google bu aşamada devasa mali gücünü ve altyapı yeteneklerini devreye sokarak, hemen her bölgede birden fazla veri merkezi kurmayı ve bu şekilde mesafeden kaynaklı gecikme sorunlarını en aza indirgemeyi hedefliyor. Tutarsa ekime, tutmazsa kasıma kadar...

Najaz tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Geçtiğimiz ay Stadia hk. haberler okumuştuk şimdide toz bulutunun çoğu kalktı, abonelik fiyatı yüksek olmuş bence, hele ki ayrıca oyun alınması gerekmesi daha da ilginç, çıksın görelim bakalım ne edecek ömrü tutulması ne olacak. Türkiye'ye gelmesi umurumda bile değil. yıllık abonelik TR'ye gelse dahi kur vs derken kabaca 900-1000TL gibi bir etiket benim ilgimi çekmez.  PS5 ve XboxNext  çıkana kadar konuşuruz sonrada akıbeti belli olur o konuşulur.:mrgreen:

 

Ekleme;  Ücretsiz sürüm nasıl olur kullanıcıyı nasıl çekecekler merak ediyorum,  PS Plus'la her ay sunulan ücretsiz oyunların toplam kalitesini düşününce bedava hizmetin tutulması için daha ciddi şeyler sunması lazım.

yıllardıronlineolmayanadam tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok