Sony Xperia 1 (2019)
2 2

Bu konuda 8 mesaj var

Selamlar,

 

Anandtech'te Sony 'in yeni Xperia 1 telefonunun incelemesini gördüm, yine bolca eleştirilecek bir telefon, merak ediyorum forumda sony telefon kullanan var mı? yada bu telefonu almayı tercih edecek birisi var mı?

böyle bir telefon çıkartıp rakiplerini yok saymaları LG ve HTC gibi sona doğru gitmeleri yakındır, segmentinden onca ciddi rakip arasından sıyrılmak için yıldızlı bir ürün yapmak yerine eksikleri bol bir ürünü böyle bir etiketle sunmak nedir?

Eksileri; fiyatı, batarya, arka ve ön kamera, şarj desteği 

 

DSC_0376_678x452.jpg 

https://www.anandtech.com/show/14648/the-sony-xperia-1-review-a-219-take-of-the-world

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Xperia X kullanıyorum (bozulana kadar da devam eder muhtemelen). Şimdiye kadar çoğunlukla Xperia serisi telefonlar kullandım. Performansını, tasarımını çok beğenirdim bir zamanlar ama bu fiyata böyle bir cihaza hiçbir şekilde para verilmez. Rakipleri gibi çerçeveleri kaldırmak yerine devasa bir ekran koymak bambaşka bir uygulama olmuş. Telefon departmanının gelirlerinin giderek azalmasına, çoğu ülkeden çıkmış olmalarına şaşırmamak lazım. Daha önceleri de mevcut modelleri eskimeden birbirine benzer onlarca model çıkarıp 50 tane Xperia modeli sürerlerdi piyasada. Çoğu kötü donanımlı olduğu için satmaz, iyi olanlar da aşırı pahalı olurdu. Xperia 1, iyi olmamasına rağmen aşırı pahalı. Hatta satışlara ilgi çekebilmek için önsipariş yapanlara noise cancelling kulaklık falan vermişlerdi ABD'de. Ona rağmen tutmadı, bundan sonra da tutmaz zaten.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
5 dakika önce, stardust said:

s10+ aldım 2000 liraya :lol: sony z5 de duruyor. satıyım onu artık en iyisi.

Çok iyi fiyata almışsın. Ayıptır sorması tanıdık mı? Sahibinden gibi bir siteden mi? sevgili @stardust

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
25 dakika önce, stardust said:

takip etmemişsin. n11 den düşürdüm.

Evet bu aralar forum, discord derken dikkatimden kaçmış. İyi yakalamışsın, güle güle kullan.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Marka Model farketmeksizin tüm akıllı telefonlarda (istisnalar hariç) klasik garanti süresi 2 Yıl bittikten sonraki android sürümleri için destek kesildiği için XDA 'da yazılım desteği bulamayacak telefonu almamak lazım, buna istisna olarak değişime ihtiyaç duymayan çok pasif kullanıcı tipleri olabilir o kadar. amca-teyze-baba anne grubu.

Meretlerin yazılım desteği firmaların alıştırdığı üzere 2 yılın sonunda banko kesildiği için cihazlar teknikler değiştikçe yeni özellikler geldikçe kumda gömülür gibi yokluğa karışıyorlar.

 

Sırf bu sebepten Note5'in ekranını değiştirdim mi9 yada note9'a yıl sonu temiz bulursam geçmeyi düşünüyorum. bu gibi ana bant modellerin desteği +2-3 yıl daha sürüyor, heleki bazı modellerde XDA forum sayfası daha canlı oluyor. Galaxy S1-S2-S3 zamanlarında derinlemesine nüfûz etmiştim, şuan sadece note5'i sayfasında ne var ne yok diye bakıyorum ROM rakibi filan işte, kısacası  Note5'in android 7.1'ini XDA'dan biraz dikkat edilirse 9.0a geçirmek çok kolay, belki stabil çalışan android 10 rom'u bile görebiliriz.

 

Son olarak SONY nasıl bir özgüvenle fiyat tercihi yapmış bilmiyorum fakat 949$ veren adam +50EURO daha koyar yeni çıkacak Note10'u alır.

 

Note 10+  vs Xperia 1

https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=9543&idPhone2=9732

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
2 2

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok