Borderlands 3
1 1

Bu konuda 35 mesaj var

On 3/13/2020 at 6:15 PM, TatanQa said:

Fiyat şu anda Steam 'de 154TL  nasıl iyi mi ?

Daha düşük fiyata satıldığını görmedim henüz. Şu an için iyi bir fiyat.

Döviz bu kadar pahalı olmasaydı oyun alırken bile bu kadar çok düşünmek zorunda kalmazdık:mad:

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
4 hours ago, Atrin said:

@Whooosh hocam oyunun ana hikayesini bitirdin mi ? bitirdikten sonra nasıl devam ettin oyuna neler yaptın ?

Ana hikayeyi 3-4 kere bitirdim. İlk sefer tek başıma çok fazla yan görevlere bulaşmadan bitirdim, ondan sonra yeni karakter açıp co-op olarak onunla bitirdim. O karakter level 53 olunca yine başka bir karekter açıp onu da co-op karışık oynayarak level 50'ye getirdim.

En son yine başka bir karakter ile level 20'ye falan geldim ama hepsini toplasan hala yan görevlerin yarısını oynamamışımdır.

Yan görevler hep yarım yamalak kaldı bende, karakterlerden bir tanesini seçip onunla %100 yapmak istiyorum ama tek başına oynayınca hem sıkılıyorum hem de çok yan görev seven biri değilim.

Atrin beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ben bütün yan görevleri yapmaya çalıştım. Haritaya baktığımda ! işareti yok. Hikaye bitti ama tekrardan karakter açıp veya NG+ yapar mıyım bilmiyorum. Wave wave adamların geldiği yere de gittim güzeldi orası ama onuda tekrar yapar mıyım bilmiyorum. Hikaye bitince oyunlardan soğuyorum nedense. mayhem modunu arttırırsam belki bir heyecan gelir oyuna ama hangi göreve gideceğimi bilmiyorum. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun başında yan görev yok, siz ana hikayede ilerledikçe yan görevler erişilebilir oluyor.  Hatta bazı yan görevler ise başka yan görevlere bağlı.

Dolayısıyla ana hikayeyi bitirmediyseniz yan görevler bitmiş olmuyor çünkü eğer yanılmıyorsam ana hikaye bittikten sonra da açılan yan görevler var.

Yan görevler için sıkıcı dedik ama ana hikayeyi aratmayan yan görevler de var, aksiyon olarak bir şey vermeyen ama Borderlands dünyası hakkında bu güne kadar duyulmamış bilgiler alabildiğiniz yan görevler de var. Misal bir yan görev Handsome Jack'in kendi kızını nasıl yada neden kilit altına aldığını bir oda içerisinde düğmelere basarak öğreniyorsunuz.

Hem ana hikayeyi hem de yan görevleri bitirdiyseniz, bitmiştir. Ana hikayeyi bitirdikten sonra True Vault Hunter Mode'a geçerseniz görevleri sıfırlıyorsunuz ve silahlarınızı levelinizi kaybetmeden hikayeyi yeniden oynayabiliyorsunuz. Tabi görevlerin zorluğu artıyor.

Mayhem mod görevlerin zorluğunu yada düşman sayısını değiştirmiyor ama düşmanın size verdiği hasarı arttırıp sizin verdiğiniz hasarı azaltıyor. Mayhem 1-2 tamam ama 3-4 bildiğin işkence. Mayhem 4'de elinizdeki korkunç silahlar bildiğin su tabancasına dönüşüyor ve bu da benim eğlence anlayışıma pek uymuyor. Bunun yerine normalde 10 düşmanın karşınıza çıktığı yerde 40 düşmanın karşınıza çıktığı bir Mayhem modu ben tercih ederdim.

Borderlands oyunlarında olay amaç değil süreç, dolayısıyla hikaye odaklı bir oyuncu aynı oyunu 2. 3. defa oynamayacaktır ama benim gibi gireyim birkaç düşman öldüreyim diyen biri iseniz yüzlerce saat oynarsınız.

Tabi şimdi DLC'ler geliyor. BL2'nin DLC'lerinin toplam uzunluğu muhtemelen ana oyunun hikayesinden uzundur. Bu oyunda da öyle olacaktır, eğer hikaye odaklı bir oyuncuysanız DLC çıktıkça birer el daha atılabilir.

Ayrıca bu oyunu CO-OP oynamadıysanız tam olarak oynamış sayılmazsınız.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok