Diablo IV
3 3

Bu konuda 604 mesaj var

Bence sonuç olarak yine zararı kendine dokunmuş hocam. Yarın bir gün canın sıkılınca iki tur oyun atalım dediğinde oynamaz; köprüleri yakmamalıydın. :zuh:

escape and wazzap beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
7 minutes ago, TiesTorN said:

kafayı yemişsiniz hepiniz, işiniz gücünüz mü yok... 2 saat sıra mı beklenir 5dk oyuna bakmak için.

laptoptan açtım zaten... öyle duruyordu. ama yine de saçmalık, beceremeyecekseniz açmayın open beta. almaya niyeti olan adam da almaz bu şekilde.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ben sıra beklemedim çok. gayet normal. şuan oyunu alan almayan herkes deniyor. Blizzard zaten açıkladı sayfasından. beklenmeyecek kadar çok kişi var diye. sırf WOW camiası bile gelmiş deniyor ki onlar tek başına yeter. biraz sabredin :) ben girdim ikinci karakterimi de döşemeye başladım bile. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Açılacağını söyledikleri saatten en az 15dk önce açıldı oyun, ilk saldıranlar 10-15dk bekleyip girdiler. Bu şekilde ben 2-3 saat oynadım bugün, ve affetmedim yapıştırdım pre-orderı arkasından. :) Benim için bu oyun olmuş.

Karakter değiştirirken koptum az önce, şimdi sıra 30dk falan. Daha önceden pes ettiyseniz şimdi denemek için güzel zaman.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ben hiç sorun yaşamadan akşam saatlerinde girdim, saatlerce oynadım, mevcut izin verilen her yeri didik didik ettim. Valla 3. oyun çıktıktan sonra Diablo büyük hayal kırıklığıydı benim için. O günden bu yana da diablo ile ilgili hiç birşey ile ilgilenmiyordum. Ama bu betada ben 1 ve 2. oyunun havasını aldım, bu sefer olmuş dedirtti bana. Haa 6 Haziranda çıkacak oyuna para vermem. Betadan kısa süre sonra çıkacak olsa düşünürdüm. Bir de Microsoft - Activision satın alımının durumu netleşmeden ileriki tarihte çıkacak oyuna para vermeyi düşünmem. Benim fikrim; satın alımdan sonra Diablo gamepass'e kesin gelecek. Böyle düşünmemin nedeni Microsoft'un gamepass ile derdinin artık oyun satmak olmaması. Aynı Netflix vs diğer stream servisleri gibi aboneyi elde tutmak dertleri. Bunu da Diablo ile çok iyi başaracaklarından Diablo'nun özellikle gamepass'e geleceğini düşünüyorum. Ha baktık satın alım vs gerçekleşmedi ya da uzun bir süre beklemek gerekecek o o zaman düşünürüz. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Sonunda sıra geldi de gece 12den sonra 2-3 saat oynadım. Maalesef bana karanlık filtresi ve Path of Exile'ın tarzı görece yeni nesil skill sistemi uygulanmış D3/Immortal havası verdi. Oyun gene izometrik ama karaktere madem en baştan bu kadar kastırıyoruz o zaman giydirdiğimiz/soyduğumuz çok yakın bir açı ile niye oynamıyoruza gelmiş iş. Karakterin donunu eteğini görelim diye belirlenen açı yüzünden çoğu noktada görünmesi gereken yerler çok yaklaşmadan görünmüyor bile. Ayrıca oyundan çok cutscene deki animasyonlara kasmışlar gibi duruyor. "Bakın ne kadar gerçekci mimikler ve gözler yaptık" diye gözümüze sokmuşlar. 

D1 ve D2 kendi alanlarına yenilikler getirmişlerdi. Türü belirlemişti. D3 bi skim getirmediği gibi bir çok şeyi götürmüştü. D4 renk paletini tutturmuş ama "korkunçlu olsun, uuuuu çok kötüyüz biz" ergen kafası yaklaşımıyla her yere kan attırmışlar başka bir şey yok. Noluyor yani, eski köhne harabe zemin ve bodrum katı yapınca çok mu korkunç oluyor ? Ha, olmuyor mu ? abi attıralım sağa sola kan göletleri, 2-3 iskelet, pipi kadar fallen'ları da insan boyu yapalım daha korkunçlu olsun.. oh mis..

Bu haliyle kesinlikle 1200 lira edecek bir oyun değil. Etse etse 200-300 edebilir. Battlefield'ın bütün serisini aldıktan sonra beta sonrasında en sonuncuyu (adını bile hatırlamıyorum) almadım. D4 de o yolda gidiyor an itibariyle. gün içinde biraz daha oynarım ona göre karar veririm.

allreadydead tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat ayırdım tam sürüm çıkmadan senaryonun büyüsünü bozmamak adına aslında oynamak dahi istemiyorum. 25 lvl olunuyormuş galiba sağda solda takılarak mekanikleri falan test etmek adına yaparsam yaparım.

Tüm diablolardan ufak tefek izler gördüm diyebilirim.

Diablo/Diablo 2 gothic temasını iyi şekilde yedirmişler, zaten skill ve karakter yapısı d2' den temelli şekilde. Oynanabilirlik çok zor değil gibi. Geliştikçe skill dinamikleri diablo 3' te gelen stil tipinde şekillenecek gibi. Grafikler, ortam, sesler çok yerinde ve güzel gözüküyor. Beni içeri soktu yani hem klasik bir diablo oynuyorsun hem de rpg oyunlarda olması gereken havayı iyi bir şekilde soluyorsun. Hani bazı mekanlarda Neverwinter Nights' ın karanlık mekanlarında falan buldum ara ara kendimi gayet iyi.

Yalnız open world yapmışlar ve Diablo: Immortal' ı zaten bunun tabanını deneysel kullanmak geliştirmek için harcamışlar dahi olabilir. Şimdi bu zamane uyumluluğu adına belki gerekli ama açık haritada gezinirken kafama rastgele creep spawnlanması yine herkesin açık bi şekilde evente dahil olabildiği alanlar vs durumlarla karşılaştım. Şahsen arkadaşlarla oynanmadığı süreçte o yalnızlık hissini almayı seven birisiyimdir ama o açıdan tam bir doyum olmayacak gibi.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda Diablo 1 ve 2 havası kesinlikle var. Diablo 3 den iyi ders almış Blizzard. Ben şahsen başından kalkamıyorum. Çok fena sarıyor dikkat edin. Kesinlikle pahalı ama para verilecekse bu oyuna verilmeli diye düşünüyorum. Mevcutta ucuza oyun kalmadı misal. 

Açık dünya olayını ben seviyorum. Daha önce ki yazılarımda dediğim gibi bir Ultima Online havası var oyunda. Sırf bu sebeple bile beni çekiyor. Rastgele eventler inanılmaz eğlenceli Demin haritada gezerken kafama boss attılar bir anda insanlar doluştu :D çok eğlenceli bir süreç yaşadım. Nereden ne çıkacağı hiç belli değil. Bir de oyun ACT 1 de geçiyor ancak bu kadar dungeon ve gezilecek mekan olacağını düşünmüyordum. Adamlar resmen dolanın işte eğlenin demiş. 

Diablo 3 bir süre sonra gına getiriyordu. Diablo 4 de ise bire bir Diablo 2 de ki o heyecan hissini alıyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

2-3 dakikada girebildim ben ancak oyuna da o kadar bakabildim. :)

Katiyen bana göre değil, Xbox Live'a bile gelse download edeceğimi zannetmem tekrar.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
3 3

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok