Half-Life: Alyx
1 1

Bu konuda 29 mesaj var

Bu VR olayını epeydir takip etmiyorum çok süper beklenti karşılığını bulamayınca ama halflife için para harcanabilir.

Bunu Samsung HMD Odyssey+   ile oynayamaz mıyız ? (tamamen cahil sorusu)  Fiyatı gayet uygun zira amazonda.

https://www.amazon.com/Samsung-Electronics-Wireless-Controllers-XE800ZBA-HC1US/dp/B07HS7R1RT/ref=pd_sbs_63_5/138-7350952-1805049?_encoding=UTF8&pd_rd_i=B07HS7R1RT&pd_rd_r=fafbd4cd-49a0-45cc-9eba-1b5156535c13&pd_rd_w=hrFuV&pd_rd_wg=v16Gc&pf_rd_p=7cd8f929-4345-4bf2-a554-7d7588b3dd5f&pf_rd_r=XEKHXAWR8JVWDP9DC4S2&psc=1&refRID=XEKHXAWR8JVWDP9DC4S2

 

edit.  Şu video 'da bir çok vr set ile test edilmiş => https://www.youtube.com/watch?v=T54aGkkXfuc

ve şu dakikada samsung odyssey testi => https://www.youtube.com/watch?v=T54aGkkXfuc&t=1677s

 

 

 

 

TatanQa tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Cevap olarak paylasacagim videoyu bulmussunuz zaten. Rift’te takip ve kumandalar biraz daha iyi, Valve Index’te daha da iyi, ses, konfor ve tazeleme hizi da daha iyi ama hem fiyat artiyor, hem de su anda stoklarda yok. Odyssey+ fiyat/performans acisindan iyi cozum, is gorur.

Rift S alirsaniz Oculus exclusive oyunlar da sorunsuz calisir. Diger setlerle Revive isimli bir yazilim kullanmak gerekir, her oyun calismayabilir, Robo Recall gibi Rift’le bedava gelen oyunlara para harcamak gerekebilir.

Acelem yok, param var, olmusken en iyisi olsun diyen icin beklemenin sonu yok ama Valve Index icin 802.11ay tabanli kablosuz baglanti cozumu beklenebilir. 2-3 yil icinde kablosuz baglanti ve pili entegre gelen, daha ufak ve hafif cihazlarin seri uretimi mumkun, o yuzden bugun cok para harcanan urunun yarin gozunuzde degerini kaybetmesi olasi.

Odyssey+ ile elleri yuzunuze cok yaklastirdiginizda veya kaskin ustundeki kameranin gormeyecegi bir acida tuttugunuzda takip gecici olarak kopar. Index’te ise takip kopmasi olursa bir saniyeden kisa jittering/atlama sekilde olur, o da nadiren olur. Index’te cift lens sistemi ile goruntu daha net, gorus alani daha genis. Kumandalar elde sabitlendigi icin el bombasi atmak gibi aksiyonlarda avucunuzu gercekten aciyorsunuz, aman kumanda dusmesin derdi yok. Parmaklari ayri ayri takip ediyor, kumandaya uyguladiginiz baskiyi biliyor, ikinci videodaki etkilesimler Index ile dogal olur, digerlerinde tuslarla taklit edilir.

Ozetle ben VR meraklisiyim diyen icin Valve Index en iyisi, ben HL’i VR’da oynayabileyim diyen icin Odyssey+ en iyi fiyat performans orani, Robo Recall gibi baska oyunlari da deneyecegim diyenler icin Rift S de iyi secenek.

epi tarafından düzenlendi
Atrin and TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Rica ederim.
 

Gameplay video 1’de 2:41-2:42 arasinda elin jitter yaptigi gorulebiliyor. Yani en pahalisinda bile bu tarz saniye alti kusurlar oluyor. Kafa hareketinin takibine daha hassasiz ama eller kadar serbest olmadigi icin onu genelde iyi yapiyorlar. Ben yine de Valve’in takip sistemini kullanan cihazlarda uzun sureli kullanimda cok daha rahat ediyorum. 10-20 dakikalik seanslarda fark hissedilmeyebilir.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok