Giriş seviyesi oyuncu kulaklığı
1 1

Bu konuda 13 mesaj var

Merhaba;

Çağı geriden takip eden biri olarak. Evde kullanabileceğim kulağımı kaplayacak tercihen mikrofonu katlanabilen bir kulaklık arıyorum. Mevcutta oyun oynarken ve de uzaktan çalışırken toplantılarda kullanırım diye düşünüyorum. ilk Bütçeyi 200 tl gibi düşündüm. Piyasada preolar var. Giriş seviyesi olarak sizin önerebileceğiniz ürünler var mı acaba?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

En uygun fiyatlı seçenek cep telefonu kulaklığını bilgisayarda kullanmak sanırım. Hepimizin evinde en az bir tane cep telefonu kulaklığı vardır, yeni bilgisayar ve kasalarda 4 pinli kulaklık girişi oluyor, doğrudan cep telefonu kulaklığı takılıp kullanılabiliyor.
Eğer 4 pinli kulaklık soketi yoksa piyasada ucuz adaptörler var.

501634258_tn30_0.jpg

 

Logitech G230 var yine 200 lira altında. Süngerleri falan biraz sıkıntılı ama bu fiyata iş görür
b2212ca9e279396e0a9c5c93d175bb0d.jpeg?im

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İncelediğim kadarı ile 200 250 bandında sanırım  bi iki tık daha güzel ürünler var. Peki seçim yaparken kesinlikle şuna dikkat et dediğiniz bir özellik var mı ?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkçası ses kalitesi konusunda bu fiyattaki ürünlerin neredeyse hepsi aşağı yukarı aynı. Ses dışında ürünün konforlu kullanım sunup sunmadığı daha önemli oluyor genelde. Şahsen yapay deri kullanan kulaklıkları tercih edemiyorum, fazla terletiyor. Kumaş kulak yastıkları olanlar bence daha rahat. Bir de mikrofonun yerinden çıkabiliyor oluşu veya ek aparat kullanmadan telefonda da mikrofonlu şekilde kullanılabilmesi iyi bir özellik.

Mesela ben G430 kullanıyorum, yıkanabilir ve kumaş kaplı kulak yastıkları olması güzel ama kafa bandındaki yastığı bence çok sert. Daha yumuşak olsun isterdim çünkü 2-3 saat sonra başın üstü acımaya başlıyor. Ayrıca mikrofon da yerinden çıkarılamıyor. Mikrofonu o sırada kullanmayacak olsanız bile kulaklığı takıp çıkarırken sürekli sağa sola takılıp duruyor. Ayrıca telefonda kullanmak için illa ki bir adaptöre bağlamak gerekiyor ki o da can sıkıcı. Sanal 7.1 var ama neredeyse hiç kullanmıyorum. HS35 bu açılardan tam olarak benim isteğimi karşılayacak düzeyde olmuş.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Şahsen Asus Cerberus 2.0 kullanıyorum 53mm sürücülerle bass iyi verebiliyor, mikrofonu çıkarılabiliyor.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kulaklık konusundada telefonda olduğu gibi artık giriş seviyesinin seviyesi :) yükseldi iyice. Ama bilindik markaların ucuz kulaklıklarının böyle olduğunu sanmıyorum.

Rahatlık en önemlisi. Bu tip sünger kaplamaları olan kulaklıktan mutlaka kaçın çünkü inanılmaz rahatsız bence:

 

 

Capture.JPG

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

acaba paraya kıyıp 

https://www.trendyol.com/razer/razer-kraken-x-lite-7-1-kablolu-oyuncu-kulakligi-p-32900241?boutiqueId=394163&merchantId=107311&popup_id=2044348680&gclid=EAIaIQobChMI6uaI0N3B6AIVVeDtCh1rQw9wEAQYBSABEgJC_vD_BwE

şunu mu alsam bi arada kaldım. Yoksa Corsairi almayı düşünüyorum.

Ama şu Mikrofonu katlayamamak çalışırken beni biraz rahatsız edecek sanki.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Kulaklığım geldi görüntüsü şık, kulağı kaplaması güzel, ergonomisi biraz sıkıyor gibi ama biraz kullanmak laazım. Ses için bi 7 + 1 bi müzik bide  enstrüman denemem gerek ama müzikte orta altı bir tatmin sağladı ama hiç ayar yapmadım. Buradan hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ederim.

SEP beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@argelfelhis iyi günlerde kullanın. :thumbs: Müzik için illa ki equalizer ayarı yapmak gerekiyor "oyuncu" kulaklıklarında, yoksa hiçbir şekilde tatmin etmiyor malesef. Sanal 7.1 de bence anlamsız abartılan (ve fiyat yükseltici) bir özellik.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İlk izlenimlerimi paylaşayım. Çalışırken call larımı da bunu kullanarak yaptığım için hep kulağımda biraz terletiyor ama çok değil. Gözlükle kullanımla çok sıkıntı yaşamadım ama belli bi süreden sonra biraz ağrı oluyor.

Ses kalitesine gelince tatmin edici bir müzik perfonası aldım. 7.1 i kurunca oyunlarda da tatmin edici bir deneyim yaşadım. Filmlerde de aynı şekilkde. Mikrofon performansı da tatmin edici. Biz arkadaşlarla yaşlı işi ghost recon breakpoint oynuyoruz. Ses iletiminde kalitesinde filan bir sıkıntı yok.

Ses kasılıyor mu (sanırım tabir buydu) ?  Bence süper olmasa da işe yarıyor. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yeni konu açmadan buradan sorayım bende.

Fiziksel engelli yakın arkadaşım benden rica etti. Bir kulaklık almak istiyor. Limit 1500 TL. Fakat kullanmak istediği yerler PS4, PC ve TV (Samsung Q60 QLED). Evden çıkmıyor hiç o yüzden güzel bir şey almak istiyoruz limitimizde. PS4 için mikrofon olmasada olur. PC TV de dizi film izleyecek. PS4 bağlantısı sıkıntı. her kulaklığı kabul etmiyor. usb dongle'lar çıkmış belki onunla çözeriz o işi. Bence esas dizi filmde iyi performans vermesine odaklanabiliriz. Oyunlardaki seslerde iyi olur gibi geliyor dizi film iyi olunca. Bu limitte ne almamızı önerirsiniz ? 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok