PlayStation 5
0

Bu konuda 20 mesaj var

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk postu biraz adam ettim, simdi yorumlarima geceyim... 

Konsolun dizaynina cok sasirdim, bu kadar janjanli birsey beklemiyordum... Digital Edition beklenmedik birsey oldu... PS4 Pro'da hic kutulu oyun almadim sanirim, ben bunu tercih ederim diger konularda eksigi gedigi yoksa... Fiyatlar daha sonra aciklanacakmis ama ucuz olmayacagi belli... 

Oyunlar konusunda ise sunu belirteyim; evet Spider-Man , Horizon FW, Gran Turismo 7 vs guzel ama ben diger oyunlari onlardan daha fazla begendim... Returnal, Destruction All-Stars, Ghostwire: TokyoKena filan feci guzel gozukuyor... Pragmata da acayip birsey ama ne oldugu belli degil... 

Genel olarak iyiydi, begendim... 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

tasarım daha sade, daha köşeli hatlar olsa iyiymiş. ne gereği var o beyaz çıkıntıların. çakma konsol tasarımlarına benzemiş.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
14 dakika önce, emre666 said:

ne gereği var o beyaz çıkıntıların

Aynı düşünüyorum dümdüz dikdörtgen prizma olsa kutu gibi razıyım.
Bu arada son deathloop çok ilgimi çekti. Hem Hitchcock'un Vertigo'su hem de 70'lerin ucuz filmleri (deathproof 2007) havasında tanıtım filmi.

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
2 saat önce, iceice said:

1080p televizyonda çok şey kaybedilir mi? Ben onu düşünüyorum.

Ben 55" 1080p de oynayacağım. 4k'ya hiç bulaşmak istemiyorum , yok zaten.
Kayıp olur tabi haliyle , ekran boyutu da önemli.

Televizyon için konuşuyorsak 42"  altında  çok fark etmeyebilir diye düşünüyorum. Ama 55" te çoğu kişiye düşük gelecektir 1080p çözünürlük.
Peki getirisi olur mu acaba? Daha az ısınma , fps düşüşünün olmaması (4k'da olur mu bilmiyorum tabi)
.
ek2: Hiç VR oyunu tanıtılmadı değil mi?
Bu arada uzaktan kumanda görüldü çevre birimlerde. Acaba media player özellikleri artacak mı? (dts desteği gibi...)
MG'nin dediği gibi bu tanıtım sadece gaz almaydı. 

Altan Yoklar tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben tasarımı beğendim açıkçası. Bu tarz bir tasarım beklemiyordum bende. Bugüne kadar hep köşeli tasarımlar oldu biraz değişlik olması fena olmamış. Xbox'ın tasarımı da güzel ama o daha çok mini tower PC gibi. PS5 tasarımsal konsol olmuş resmen. Modeme benzetenler var fakat ben genel olarak beğendim. En önemlisi serin çalışması. Serin çalışıyorsa isterse popoma benzesin :D  

Xbox Series X'de güzel PS5'de güzel. Benim hissettiğim Sony Playstation markası ile konsol ruhunu daha çok yaşatıyor. Custom chipleri dizaynı, kendi exclusive oyunları vs. Xbox'ın benim için en büyük falsosu ileride bir PC kursam Xbox'a çıkacak bütün oyunları oynayabiliyor olmam. Hep aynı muhabbet ama Xbox'ın oyunlarını pcde de oynama olayı devam ederse PS5 yine exclusive oyunları ile bu jenerasyonda daha başarılı olur. 

Oyunlar kısmı her ne kadar çok fazla oyun göstermiş olsalarda benim için bir tık sönük kaldı. Gran Turismo 7 zaten aynı gözüktü göze. Elbet iyileştirmeler vardır ama genel hatları ile aynı geldi. Tek ümidim oyunu sunarken "oyuncular single campaign istediler bizde onu vereceğiz" dediler. Horizon güzeldi ama daha gaz bir trailer beklerdim veya biraz gameplay. Diğer oyunlar içinde önceden konuşmak güç ama güzele benziyorlar.

Atrin tarafından düzenlendi
JardeL beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

simetri hastalarını resmen kusturacak bir tasarım..

yalnız ilginç olan hem nefret edilebilecek hem çok beğenilebilecek bir yapıda.. yani ben şu an ne hissettiğimi tam anlayamadım.. bakıyorum oha lan çok güzel diyorum.. yarım saat sonra açıp bu ne amk eğri büğrü, o çıktılar ne ya falan diyorum.. 1 saat sonra tekrar bakıyorum güzelmiş yaw diyorum.. anlayamadım yani.. beğendim mi beğenmedim mi ?! 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Sürücüsüz olan güzel genede sürücülü olan yamuk yumuk olmuş.

Oyunlara gelirsek horizon haricinde hiçbirşey göremedim.

Squall tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
13 hours ago, Squall said:

Bazılarını oynatacakmış.

Bence hepsini oynatacak. Oynatmamasi icin bir neden yok. 4000 adet ps4 oyununu denemisler ps4 pro ve normal mode da calismis sorunsuz. Ps4 de en cok oynanan top 100 oyunu “enchanced mode” da yani ps5 in ekstra gucunden yararlanarak denemisler “almost every game” calismis diyorlar. 

insanlarin kafasi bu 100 oyun muhabbeti karistirdi. Sanki 100 oyun denediler sadece onlar calisti gibi algilandi bu sozler. Fakat durum oyle degil. 


esas sorun ps3 oyunlari. Ps2 ps1 de var tabi ama sorunli kisim bence ps3. Geriye donuk uyumluluk benim icin en onemsiz konu. Ps3 u calistirip aman su oyunu da bir daha oynayayim dedigim hic olmadi. Olsada olur olmasada olur.

PS5 boyut olarak su ana kadar cikmis en buyuk konsol. Reddit te bir karsilastirma vardi cidden devasa olmus :) 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Teknoseyir ve KonsolUssu videolarina baktim da (gerci Konsol Ussu ciddiye alinacak bir kanal degil de) insanlar Ratchet & Clank Rift Apart'i anlayamamis gordugum kadariyla... Resmen custom SSD'nin neler yapabilecegini gozumuze soktu trailer... Trailerda gosterilen boyutlar arasi gecis olayinin next-gen harici yapilabilecegini dusunen varsa Cerny'nin sunumundan baslayip, aciklamalari, yorumlari ve traileri tekrar izlesin derim... 

https://i.imgur.com/TJF3j6j.gif ] ... 

JardeL tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok