İstanbul Bilişim Konkordato İlan Etti
0

Bu konuda 5 mesaj var

Aşağıdaki habere göre durum böyle. Bu kadar nasıl dayandılar onu çözemiyorum sadece. Duyduğum kadarıyla sahtekarlık ve satış sonrası ilgisizlikte bir numaraydılar. Şahsi bir tecrübem olmadı.

https://shiftdelete.net/istanbul-bilisim-konkordato-ilan-etti

"Tüketicilerin İstanbul Bilişim ile ilgili uzun süredir şikayetleri bulunuyordu. Henüz detaylar bilinmese de İstanbul Bilişim’in konkordato ilan ettiğini duyurdu."

ahat beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında Galaxy Nexus almıştım bunlardan, hiçbir sıkıntı çıkmamıştı. Hatta askere 2015 Aralık'ta gidene kadar kullanmıştım o telefonu, ancak arkadaşın şarj aleti ile şarj edeyim diye anakartı yakmıştım da öyle benden kurtulabilmişti telefon. Hala durur kenarda bir yerde. :) 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu konuyla ilgili bir video izlemiştim ben, tanımıyordum o ana kadar ama Youtube listesinde önerildiği için gördüm. Hakkı Alkan diye birisi varmış shiftdelete.net'te videoları vardı hatta o dönem. İzlediğim videoda istanbul bilişimin bir yetkilisini telefonla arıyor, sonra bekliyor bağlanıyor vs. Açıkçası o videoda dinlediklerim hiç hoşuma gitmemişti, istanbul bilişim neredeyse 1 yıldır sürekli milleti dolandırırken suya sabuna dokunmadan sanki firmayı koruyucu bir tavır izledim diye aklımda kalmış. Şimdi konkordato haberlerini görünce bir baktım o video silinmiş, nedenini de biraz garip bir şekilde açıklamışlar. Açıkçası ne o ilk video ne de sonrasında olan video bana inandırıcı gelmedi. Sosyal medya üzerinde donanım siteleri-bireysel videolar gerçekten yanıltıcı ve belki de bilinçli yanlış aktarıcı içeriklerle dolu. Siteye girmediğim ve bütün videoları izlemediğim için deneyimim sınırlı tabi ama bana hiç güven vermemişlerdi o videoda. İstanbul Bilişim zaten milleti dolandırdı o arada biraz daha.

Cirrus and rammstein beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok