Ev için güvenlik kamerası tavsiyesi
0

Bu konuda 3 mesaj var

Merhabalar, 

5-6 kamera kullanacağım bir güvenlik kamerası tavsiyesine ihtiyacım var. F/P ürünü olsa iyi fena olmaz :icon_redface:. Montajı kendim yapmayı düşündüm. Kablosuz çözümler pratik fakat mümkün olduğunca kablosuz sinyalleri azaltma taraftarıyım. IP kamera olması şart değil. Teşekkürler

Not: 2018'de açılan bir güvenlik kamera başlığı var, pek ilerleme kaydedilememiş, oradan devam edebilirdim fakat Ties kızmasın diye yeni konu açtım. :mrgreen:

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Tavan tipi panoramik kameralar fena değil. Bir ara almaya niyetlenmiş ve satılan dükkanda ayrıntılı inceleme imkanım olmuştu. (120lirayı çok görüp almayan kafama tüküreyim)  İsterseniz kablosuz yada ethernet ile kullanabilirsiniz. Kendi üstüne SD kart takılabildiği için ayrıca bir sunucu/kayıt cihazı kullanmanıza da gerek kalmıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=6s5CqExClbk

10541323124786.jpg

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ev içinde kullanılacaksa kablolu geniş açılı dome kamera,  bahçe giriş vb yerlere normal ayaklı gece görüş mesafesi 30 -50 mt arası olan kamera yeterli olacaktır diye düşünüyorum.
Kayıt cihazları da 4,8,16 kanal şeklinde idi , 5-6 kamera için 8 kanal bir cihaz ihtiyacınız olacak. Yine bence 1TB HDD yeterli oalcaktır.
Kayıt cihazlarında harekete duyarlı kayıt var daha uzun süre kayıt tutmak açısından iyi oluyor ama bazen hareket algılamadığı için işe yarayacağı zaman kayıt olmayabiliyor o yüzden sürekli kayıt modu kullanmak bana daha mantıklı geliyor.
örnek olarak ;
https://www.hepsiburada.com/haikon-2-mp-1080p-4lu-500gb-dome-guvenli-k-kamerasi-seti-p-HBV00000KMS6A?magaza=elektronikstore
buna benzer bir set alabilirsiniz ya da ayrı ayrı temin edilebilir.

 

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok