Mass Effect Legendary Edition [PC XONE PS4]
0

Bu konuda 10 mesaj var

EA'nın zamanında sevilmiş eski oyunlarını yeniden pişirip önümüze sunma dalgası Mass Efect serisi ile devam ediyor.

Mass Effect üçlemesi 4K remastered olarak çıkıyormuş.

Muhtemelen tek değişiklik konsollarda 4K çözünürlük ve biraz daha yüksek çözünürlüklü kaplamalar olacaktır. Bu oyunlara çıkmış bütün DLC'ler de pakete dahil deniliyor.

Eğer uygun fiyata gelirse bir tur daha atılabilir.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İlk Mass Effect oyununu ve oyun dinamiklerini baya severim; çok sıvamazlarsa, remastered ile bir daha oynarım ben de. :thumbs:

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

umarım gerçekten remastered olur, önümüze sadece çözünürlüğü bi tık arttırılmış texture koymasınlar remastered diye zira orjinal oyun üzerine kurulan çok kaliteli texture packler zaten mevcut.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

EA üstüne basa basa bu oyun "remake yada reimagine" olmayacak diyor, yani çok büyük beklentilere kapılmayın. Fakat bu durum biraz oyun motoru ile de ilgili. İlk 3 oyunun motoru Unreal Engine 3'dü, 4. oyunda kendi motorlarına geçtiler.

UE3 oyununu doğrudan yeni konsollara port edebiliyorlar mı? bilmiyorum. Port edemiyorlarsa zaten motor değişince texture'den fazla şey değişecek.

UE3 yeni konsollara port edilebiliyor olmasına rağmen yine de başkasına lisans parası ödememek için kendi motorları ile çıkarabilirler.

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mass Effect 1 Legendary başladım, oyunun remastered olduğuna inanamadım, sanki remake gibi. Çok iyi olmuş, bir kaç sene önce mass effect oynamak istemiştim ama tabii ki grafikler hiç öyle anılarımızda kaldığı gibi değil, açar açmaz leş gibi gelmişti.

Şimdi de tekrar bir Mass Effect (2007) yükledim steam'den, legendary'nin ne kadar iyi olduğunu bir kez daha teyit etmiş oldum.

Amazon Prime Gaming bedava verirken kaçırmayın... Herşeyi bırakıp bunu oynayacağım sanırım, adı gibi efsane...

jackjoker beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

ara ara açıp 1 görev yapıp kapıyordum, bir kaç gündür sardı, ilk oyunun sonuna geldim.

iyi ki yapmışlar bu legendary versiyonu, orjinal hali ile güncel sistemlerde oynamak mümkün değildi.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Çoktan geldi EA Play'e, Mass Effect 1'i bitirdim ben ki iyiydi denilebilir o kadar yıllık oyuna göre, bir de tabii oynanış Mass Effect 2 gibi, klasik Mass Effect 1 menüleri değil, en çok o etkilenmiş zaten. Mass Effect 2'de de baya ilerledim ancak maden arama v.b. bu saatten sonra sıktı gerçekten, Mass Effect 3'e bakamadım ikincisini bitirmediğim için bayadır. 

Andromeda da ilk çıktığında hayal kırıklığı yaratmıştı bende ancak bu oyunlar yokmuş gibi düşünülürse o da kendi çapında fena değil.:) Pandemi zamanı onu da bitirmiştim. Onun devamı gelmedi zaten aldığı yoğun eleştiri nedeniyle.

stardust beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bitirdim rahatladım da EA app olmasa engel achievementları da görecektim neler yaptık neler kaçırdık diye. İlk oyun bittikten sonra farkettim olayı. Ama geri de dönemedim. ME2 ve ME3 achiler kaydedilmedi kaldı öyle. Bir daha run alırsam belki o zaman origin yükler ona göre bakarım olmadı. EA App batırdı resmen. Ama genel olarak onun haricinde akıcı ve güzel bir deneyimdi. Oynanışta yaptıkları ufak dokunuşlar iyiydi. Moralimi bozan bir EA App oldu bir de ME2 ve ME3 de çok başlarda aşırı overpowered bir silah ve armor kombosu bulmuş olmak ve oyun sonuna kadar donumuzu bile değiştirmeden oynamak oldu aslında. Yaw bir iki silah deneyeyim değil mi yok. Black Widow V ve Prothean Assault Rİfle V beni oyunun sonuna kadar götürdü. Ama şunu yaptım. Bir skill e sonuna kadar basmadan diğerlerine gitmedim. En sonunda tüm skiller doldu zaten tak gibi ilerledim soldier Shephard ile. Başka bir sınıf seçerim belki ilerde. Engineer oynayasım var. 

 

Spoiler

Bu oyunun son kısmı hala olmamışlık kokuyor buram buram. Aq Destroy ending kanon ama o shepherd in istediği ve aslında tüm organiklerin istediği ama gethleri kurtarmış onlara reaper kodunu yapıştırıp VI status dan AI statusa geçirmiş ve kendi kaderlerini kendileri çizsin diyecek kadar fazilet furuşluk yapan bir shepherd in reaperları da tamamen yok etmek istemeyeceğini yok ederse bu uğurda daha evvel yol aldığı bir sürü sentetiği de ezip geçeceğini görmek mümkün. Bu bağlamda mal gibi gidip control seçersen o zaman neden en baştan illusive man ile beraber takılmadına gidiyor mantık beraber olsaydınız belki illusive man i kontrol edebilmen mümkün olurdu ama o da olmadığına göre gidip control de seçemiyorsun, öte yandan cycle devam etsin desen aq bu kadar saat neden oynattınız bana bu oyunu deyip baştan sikerler deyip atmak lazımdı ama en güzeli synthesis in esas kanon yapılıp ve hatta shepherd in bu fedakarlığı karşısında catalyst in shepherd i bir ultimate mega minyatür insan reaper olarak geri gönderip insanların arasına saldığı ve onun herkesi yönettiği ileriye götürdüğü bir son kral olurdu ama o da olmadı. EDI aldı başını yürüdü ama o kısım da güzeldi. Joker da hayatı boyunca yalnız kalacak değildi ya. Onu da yalnız bırakmamak adına bana kalırsa en güzel son bu şekilde olurdu ama yapmadılar aq. 

 

SkyWarrior tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok