1000 TL'ye tablet önerisi istiyorum
0

Bu konuda 6 mesaj var

E güzel, minimum 2 Gb ram ve 32 Gb depolama olsun demek için girmiştim zaten seçtiğiniz modeller o şekildeymiş. Ben kendim alırken sadece 1080p ekran üzerinde durup 16Gb Huawei Mediapad T5 almıştım şimdi kapasite hep sınırda; gerçi koltukta yayılırken ya da yatakra yatarken kullanılmak üzere youtube, forum ve PDF makinesi olarak düşünerek alıp ve o şekilde kullandığım için sorun yok ama bir oyun kurup oynayayım diyecek olsam kurulmayacak derecede leş.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Minimum 2 GB ram. 3'den sonra android bir rahatlıyor zaten. Benim 2 GB yazmamın sebebi hala 1 GB ram'li tablet satılıyor olması. 1 GB RAM ile kullanım tecrübesi sürekli insanın aklında tableti çekiçle parçalama hissi yaratması şeklinde :)))

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Konudan az bağımsız olacak ama Samsung Tab A yı görünce yazayım dedim. Zamanının epey gerisinde aslında Superonlineın hediye ettiği bi Samsung Tab 4 var elimde. Annem kullandı ağırlıklı olarak. Daha öncede aklıma gelmişti ama uğraşmak istememiştim, şimdi evde arada telefonu sürekli elimde kullancağım durumlarda tableti alıp bakmak daha rahat olabiliyor ama Android 4.4.2 olduğundan bir çok uygulama eksikliği ve samsungun uyuz zımbırtıları yüzünden saçmalıktan geçilmiyordu. 2 3 gündür custom rom olaylarını inceliyordum. Epey bi uğraştım adam gibi birşey bulamadım derken benim Xioami mi a1 içinde kullandığım pixel expreience uyarlaması gibi google rom bu cihaz içinde modlanmış Android 9 olarak. Öncesinde bi kaç rom deneyip sadece bitane 4.4.4 tutturabilmiştim. En son bunu yükledim ve çalıştı, yani bu cihaz için çağ atlamış gibi birşey oldu. Teknik donanıma bakınca 4 çekirdek 1,2ghz ve 1,5gb bellek elbetteki hantal kalıyor ama arayüzün sadeliği ve kaynak ihtiyaçlarının azaltılmış şekilde oluşuyla ve en güzelide güncel market uygulamalarından faydalanabilmekte cabası oldu. :P

escape beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok