SATILDI: Logitech F510 Rumble Gamepad (2 Ad.)
0

Bu konuda 7 mesaj var

-SATILDI-

 

Selamlar.

Uzun süredir boşta duran 2 adet Logitech F510 rumble kablolu gamepad'leri satmaya karar verdim. Birinin kozmetik bazı sorunları var ama bunun dışında her ikisi de sorunsuz çalışıyor ve sağlam durumdalar.

Kozmetik sorunlarına geleyim. Aslında sadece bir gamepadin görülür kozmetik sorunu var. Cihazın alt kısmındaki kaymaz kaplama zaman içinde yapış yapış bi hal aldı. Ben de internetteki bazı tavsiyelere bakıp o yüzeyi önce ince zımparayla sonra da asetonla temizlemeye çalıştım. Yapışkan hale gelen kaplamanın bi kısmı çıktı tabi ama kaplamanın altındaki plastik yüzeyde renk değişimi oldu. Biraz daha araştırınca izopropil alkolle sorunsuz şekilde temizlenebileceğini öğrendim ama bir gamepadin alt kısmının yarısı o yüzden biraz sorunlu ve pürüzlü kaldı. Bunun çalışmaya herhangi bir etkisi yok tabii ama yine de dokunurken diğeri kadar pürüzsüz değil. Kullanımdan dolayı üstlerinde ayrıca 1-2 küçük çentik var tabii ama problem yaratmıyor. İkinciyi izopropil alkolle temizledim, onun görünümü ve tutuşu çok daha iyi.

Sorunlu kısımları işaretlemeye çalıştım. Genelde en çok kullanılanda (soldakinde) var bu sorunlar, diğerinde yok. Garantileri, faturaları ve kutuları tabii ki yok. Fiyat olarak da ikinci el fiyatları tam olarak nasıldır bilemiyorum ama F310'un sıfır fiyatı 250, F710'un sıfır fiyatıysa 350 ₺ civarı. Üretiliyor olsa bunun sıfırı muhtemelen 300₺ civarı olurdu. Sahibinden'de tek bi ilan gördüm, onda da tek gamepad için 260₺ fiyat yazmışlar. Ben sorunlu kol için 100₺, diğerine de 150₺ istesem daha mantıklı olacak. Forum içi satış önceliğim. Alıcı ödemeli şekilde her şehre gönderebilirim. Eskişehir içi elden teslim edebilirim.

SEP tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş
42 minutes ago, Najaz said:

KM'den yazacaktım ama buraya yazayım: Çok pahalı!

Satıldıktan sonra yazdın hocam. Performanstan düşüyorsun. :lol:
(bu arada haklısın, bence de çok pahalı :icon_popcorn:)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok