İşyeri Kamera Sistemi
1 1

Bu konuda 5 mesaj var

Selamlar İşyerimiz için kamera çözümü planlıyoruz. Yaklaşık 24+ kamera olacak. 4 tanesi hariç oda içlerindeler. İşyerimizin heryerinde wifi gayet güçlü çekiyor olacak. İstediğimiz kameralara telefon ve pc den ulaşalım. Belli güne kadar da geriye dönük kayıt olanağı. Ben nas tabanlı çözmek istedim ama hem fiyatlar fazla hem de kamera için lisans ücreti var. Tplink tapo alıp kayıdı üzerindeki sd carda kaydedip uygulama üzerinden kullanalım istedim ancak 24ten fazla kamera bu işe uygun mu bilmiyorum. Çözüm önerileriniz nelerdir ?

rammstein beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

https://www.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/dahua-nvr5424-24p-4ks2-24-kanal-poe-li-4-sata-8tb-h-265-nvr-kayit-cihazi_pdp_504864511

https://www.akakce.com/harddisk/en-ucuz-western-digital-3-5-10-tb-purple-wd102purz-sata-3-0-7200-rpm-fiyati,761782582.html

https://www.hepsiburada.com/schneider-apc-bx950u-gr-950va-line-interactive-ups-pm-bd804940

bence en iyisi kablolu böyle bir sistem kurup, bir olay,hırsızlık vs. olana kadar unutmak. 24 kameralı değil ama 3 farklı yerde yukardaki parçalara benzer sistemler (4,6,8 kamera gibi) kullanıyorum senelerdir hiçbir sorun yok. çok bilgim yok ama wifi güvenlik kameralarda elektriği gücüydü, sd kartıydı ayrı ayrı uğraşmak yerine dvr cihazından kablolu bence daha mantıklı işyerleri için.

Omfs beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

wi-fi kameralarda elektriğin sıkıntı olacağını düşünmüyorum, çünkü kablolularda da kablo döşüyorsunuz zaten. Ama sd kart olayı belki sıkıntı olabilir. Ama onda da şu kadar gün sonunda otomatik olarak eskiden başlayarak sil gibi ayarlar var. Atıyorum kontrol edilecek görüntü 30 günden sonraki bir görüntü olmayacaksa bu konuda da bir sıkıntı olacağını sanmam. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Uzun araştırmalar sonucu karar verdim. Ancak bir problemim var. https://www.tp-link.com/tr/business-networking/all-vigi-surveillance/ Tplink VIGI ürünlerini kullanmak istiyorum. Ancak NVR cihazı şuan için TR'de sadece 8 kanallı var. Sitesinde 16 kanallı olanı yakında diyor. Bizde 20 kamera olacak. Bunu nasıl çözebilirim. Tam olarak nasıl bir kurulum yapmam gerekecek. Switch olayları vs. Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

8 kanal https://www.tp-link.com/tr/business-networking/vigi-network-video-recorder/vigi-nvr1008h/

16 kanal (yakında) https://www.tp-link.com/tr/business-networking/vigi-network-video-recorder/vigi-nvr1016h/

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Güncelleme:

TP-Link 16+2 Port POE Switch 
TP-Link VIGI 16 Kanal NVR 
TP-Link VIGI Dış ve İç Mekan Kameralar Toshiba S300 Video Surveillance HDD 6TB

Bu ürünleri alıp kendim kurumlarını yaptım. Sistem 2 aydır gayet düzgün çalışıyor. Başka markalardan teklif edilen rakamın yaklaşık yarısına maloldu bu arada. Şuan için 9 kamera kayıt ediyor en yüksek kalite ve kare hızında. 40 gün kadar geriye dönük bakabiliyoruz. 16 kameraya çıktığımızda 25 gün civarına düşecektir. Hem pc uygulaması hem de telefon uygulaması çok iyi çalışıyor. 

 

 

Omfs tarafından düzenlendi
Mono and MilesTeg beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok