ELDEN RING
1 1

Bu konuda 106 mesaj var

On 02.06.2022 at 10:49, TiesTorN said:

kendinle çelişmişsin, alyx çıkalı 2 seneyi geçti :cici: :lol:

Vr ı aldım, alyx ide 3 gün sonra.

Yani zero çelişki merak etme. Canavar gibi ekran kartıyla 3 yıl indirim beklemiyorum yani. :cici:

Ranilin beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda 174 level oldum. daha oyunun sonuna gelemedim. biraz da benim her yeri keşfetme isteğimden kaynaklı. daha kesmediğim ve girmediğim tonla yer var. 

ancak karakterim de efsane oldu. pvp de yapıyorum. daha oyunun sonuna gelmeden end game itemleri de topladım. halen istediğim itemler var ama. build açısından hybrid bir karakterim oldu. 

moonveil katana kullanıyorum main el olarak. bu yüzden int ve dex ağırlıklı gittim. int yüksek. pvp de çok zevk alıyorum özellikle moonveil'in özel kombosu ile. gerçekten sıkıntılı rakip için. bir de int ve magic özelliğini artırdığım için daha büyük sıkıntı. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Colossus denedim başlarda lvl 70 e kadar falan, tamam feci vuruyor hissi de güzel ama yok abi çok yavaş. İki Colossus sword müthiş zevkli ama oynanmıyor :D Raptor denedim şimdi çat çat çat gidiyor :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

oyunda lvl 235 oldum. alabileceğim bütün itemleri aldım. üzerim end game. ama halen deli gibi oynuyorum. uzun süre moonveil dex / int oynadım. pvp de inanılmaz eğlenceli. 60 dex / 70 int ile moonveil neredeyse tek atıyor rakibe. 

o kadar uzun süre oynadım ki bu silahla. sıkıldım. şimdide blood gidiyorum. rivers of blood ile blood arcane gidiyorum. 82 dex / 50 arc. cidden şaka gibi. amacım lvl 300 de 82 dex / 50 int / 50 arc ile hybrid ve her ortama uygun değiştirebileceğim bir karakter. 

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

İlk çıktığında almıştım oyunu ama bir türlü alışamamıştım bu açık dünya konseptine. Ben demon souls - bloodborne gibi biraz daha nereye gideceğimi ne yapacağımı söyleyen soulsları seviyorum. dark souls'u da bu yüzden oynamamıştım. elden ringde de aynısı oldu. bir mage build yapıp 10 saat oynayıp (level 55 civarları) bırakmıştım. olmuyordu. bir bölgeyi temizlemek istiyorum FP bitiyor. e sınırlı sayıda cask var. Tamam kılıcım vs vardı ama o da iyi vurmuyor. neyse saldım oyunu

Geçenlerde youtubeda gezerken bir build çıktı karşıma. canım çekti gireyim dedim. samurai + uchikatana + nagakibalı fire üzerine bir build. faith üzerinden yürüyor. pis sardı oyun bu sefer. bir önceki denememde ki gibi mana bitme olayı olmadığı için daha eğlenceli geldi. bir de youtube da hangi videoyu izlesem kimse amk bölge kale temizleme yapmıyor. koşa koşa itemi alıp kaçıyor. tam benlik bir şey olmasa da bende böyle yaptım. güzel oyunmuş. o keşfetme isteği bu sefer işledi bünyeye. ilk seferde bunaltmıştı beni. Fakat yine de o kadar fazla şey var ki yani youtube veya fextralife'dan guide vs bilgi okumadan olmuyor. npc'lerin questlerini yani bazen tahmin etmek mümkün değil. yarı insan yarı kurt olan adamı kaçırdım mesela. sonra redmane kalesinde festivale katılıp ismini unuttum bir boss (Radahn) kestik. bu abimiz de oradaydı. bossdan sonraki gracede de oradaydı. şimdi yok kayboldu. internete bakıyorum orada olabilir burada olabilir diyor gidiyorum ama yok. gitti komple bir questline :D 

build bu: https://www.youtube.com/watch?v=WWAFh0iflck&ab_channel=Thingfishy

tabi benim için bu abimiz kadar kolay geçmiyor. adam ezberlemiş bütün movesetleri. yine de güçlü bir build oldu. pvp için ideal mi bilemiyorum. 

Oyun bitmedi daha. Karlı bölgeyi açtım orada biraz zorlanıyorum. level 110 civarıyım. DLC'yi aldık haziranı bekliyoruz. 

Atrin tarafından düzenlendi
JardeL beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok