Plague Tale: Requiem
0

Bu konuda 3 mesaj var

Inocence adlı birincisini de bitirmiştim, bu seri de kötü değil, sadece farelerden kaçma üzerine değil yani. İki oyun da game pass varsa Xbox uygulaması üzerinden indirilebilir, ben Xbox game pass ultimate almıştım kampanyadan o şekilde oynadım hem bunu hem de ilk oyunu.

İkincisi PC'yi ciddi zorluyor, kendi temporal upscaler'ı da var oyunun. Medium ayarlarda(ki konsol ayarları bu şekilde gördüğüm kadarıyla Digital Foundry'de) ve %75 ölçeklendirme ile 4K oynanabiliyor, yüksek ayarlar falan ciddi süründüyor PC'yi. Denemek isteyenler game pass var ise bakabilirler.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İlk oyunu oynamadım ama ikinicisi oynayıp bitirdim. İlk oyun Gamepass'ten çıktı bu arada.

DLSS ile 2K'da DF Alex'in önerdiği ayarlar ile 70-80 FPS arası oynayabildim oyunu; kullandığım kart 3070Ti. Dediğin gibi epey zorluyor sistemi. Bir de oyun çıkmadan önce RT desteğiyle gelecek denmişti ancak şu anki haliyle RT yok oyunda; ileride bir yama ile ekleneceği söyleniyor. Bir de RT gelirse performans iyice yerlerde sürünecek diye düşünüyorum.

Oyunun hikayesi fena değil. Ancak oyunun ortalarına geldiğinizde tempo düşüyor ve sonlara doğru sıkılıp oyunu yarım bırakabilirsiniz. Daha önce de oyunla ilgili yazmıştım; Gamepass'i olanlar için mutlaka bir göz atılmalı ama para verip alınacaksa (500 TL) fiyatı düşene kadar beklenmeli.

 

Najaz tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Nvidia'nın RTX 3XXX serisi için de çok mümkün olacağını zannetmemekle birlikte ray tracing de gelir ise mümkün olmaz çok. 4K'da hele 30 FPS bile başarı olur.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok