win 10 dan 11 gecerken neler yapilmali
0

Bu konuda 3 mesaj var

daha kurmadim pc e de almadim

ama win 10 da 11 fecmede sonrasi ne farklar var start yok mu demsitiniz  pandemideydi unutum

tamam alisirsin denirde ne programlar neler yuklemek laizilozelestirmek lazim bi sonraki adim

uzun seneler vista kullanmis 2017 de win10 kuraren ne etmstim hatirlyorum ama firefox da bazisifrlerime baktim 2011 de kalma websayafalri oleli cok olmus bi suruunun

demek ki ozaman bi sekil firfoxu aktarmisim

simdi web tabani bi oyun oynuyorum genelde brave ana browserum chrome ve vivaldiyide adece wb oyunu icin durmadan acik tutuyorum

firefoxu bi ara birakmis sadece edevlet chw bazi seyler yacagim zaman aciyorum coook uzun snelerdir.chrome kulanmistim ama youtube reklamlari icn yavaslacam kaldiracam ablocklari bisiler diyince brave gecmistm seneler once

firefoxu acip kapatiyorum ama ana hesapsifreeri orda en az 3 browser acik 100 uzeri falan tab var okuyorumokuoyrum anlamiyorum sync yaparsn falan diyorlarda pass bookmarklari aliyo diyeee peki tablar hani son kullandiklarin nedir dersen misan onlarca onlarca arada sirada okdugum cizgi romanlar var cin kore her seerinde ne oluyordum nerde kalmistim diye kasamamya o dur sudur derken yuzlerce tab var onlarca youtube videosu bazilari dizi  falan bazen bi kac hafada birdonerim vazen senedonmem ama tablari ile full borwseri tasimam lazim

hala b hyere yazmadim ama enazindan ana emailimin sifresini bi yere yazdim bi flask disce unitim kpyaliyim de pc olurse bisi olmasin

ssd healt %61 diyo ctystall disc info ama 2017 de alinmisdisk calisma saati 30k uzeri 7x24 acik cunku sirketce toplansaniz ofiste yanana yaklasmaz eminimki :D

foldertasininca bide 10 11 uyumlu olsada ayni degildir fullden folder mi takimak lazim yoksa bi accountlar yaratiyim sync yapmak hepsini cozuyo da ben mi anlamiyorum

diger datalar pcdeki nelerin tasinmasi gerektigin bile unmusum 8 senedir ayni sistemihic elemeden kullaninca 

firefox bu kadar eskiden kalmasina ragmen hala adam gibi calisiyor ama chrom bi garip anlamadim

misal zamaninda ordan girdigim bi sifre ler vardi atiyorm 30 yere girmisim 20 yeni uyelik almisim ee pasworda gelince sneler seneler kullnadim diyekabolmus mu nesaved pasword 13 sene once 1 kerelik log oldugum yerin kaydi varken firefoxdaee chromda ve sanirim bu bravede boyle ee yoklar kaybolmuslar gizliler

hatta daha beteri su an oynadigim oyunun sifresi gozukmuyo ama auto login oluyo icine nasil is cozmedim benmi yanlis bakiyorum degisik ayarlar mi var

donanim icin ayri yazilim icin ayri yerlerde lafa sirimde daha karismasin

ben bu kadar bunayacak bu kadar kopacak bu kadar kimsesi klmacak  adam degildimde benim okuzluk katosrifik seviyede olsa insalarin hepsi hayataa gencligmiz cocullgum o bu su derken bazi arkadasimin torunu var yaguu 10-15 senede gorsmedimama 10 sene once askere cocugu gitmis sinif arkasim vardi

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

evet delrtim stres kaldiracak halde degil brave chroma tabani oldugundan chrome ile bu 20 siftre girdigim yer varsa eskiler hic yok yenilerinde yani su and2 senedir sifre girmeden auto log oluyo diyelim web oyuna ama autofill pasworld kisminda hic bisi yok 5 tane sey var bi dominos bi bisiler sacma sapan b,s,firefoxun senelerce hakkini yemisin bu ne be google

bu insanligin gitgi nokta artik beni yoruyorum cep telefonun yoksa herseyi de oraya baglamadinsa yakin ol diyeceler

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

tamenim insanlari bikyitmam olsaydi keske senelerdir azaliyorduk bu bi kac hafatir kimse yok ortalama 2*3 gun 1*2 kisi bi tane msg atiyo hatta hugu cikarsak aylik msg sayisi 5 dusebilir

biraz gogole sorunca anladigim appdatayi kopyala yapistir yaparsan bi suru sey olur diyorlar diye analadim ama emin degilim

nacak pek hatirlamsamda 9 sene once yaparen win 10 eski vista folderlari ina ne elestirmis  me sildirmisti bu kopyalami diger wini kurduktan sonra ddiger diski takip yaamiyorum sistem active ken calisken mi illa kopyalamk gerekiyor

ne biliyim yarn analart yandi yenisini kurdum yeni pcadli mbu disk taktim o atalar aktarabliyoz aktaramiyoz mu

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0

• Bu sayfadaki üyeler   0 üye

Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok