GeraltofRivia

Kısıtlı Üye
  • Mesaj sayısı

    15
  • Üyelik tarihi

  • Son ziyareti

Everything posted by GeraltofRivia

  1. Bana saldırmaya son verirsen sevinirim. Alacak paranın olmaması benim suçum değil.
  2. Bu başlıkta adam akıllı sohbet edebileceğim tek kullanıcı Stardust gördüğüm kadarıyla. CDPR düşmanları buraya da doluşmuş. Ben 7 sene önce, oyunun ilk teaser trailer’ı yayınlandığından beri para biriktiriyorum ve oyun çıktığı gibi 30 bin liralık yeni sistem topladım kendime ve şunu diyebilirim ki “Tam anlamıyla değdi!”. Şu an medium-high ayarlarda, sabit 45-50 fps oynayabiliyorum oyunu. Sadece gölgeler low ama hiç bir oyunda gölgeleri umursamadım zaten. Arada karakterin penisi kopup havada kendi kendine uçuyor ama sıkıntı değil, CDPR’dan bahsediyoruz, patch ile halledeceklerdir mutlaka. Konsolcular ağlayıp duruyor lakin CDPR başından beri bir PC üreticisi, bunu unutuyorsunuz. CDPR’ın Microsoft ile anlaşıp çıkarttığı, lisanslı Cyberpunk Edition Xbox One X’te oyunun düzgün çalışmaması onların suçu değil, konsol tırt, yapacak bir şey yok. Ayrıca CDPR bize Witcher 3 gibi bir oyunu bahşetmiş bir firma, ceplerine 3-5 lira daha girsin diye bu tarz çakallıklara başvurduklarında bizim de biraz göz yummamız lazım. Ben yeni RTX3090 sistemimde sabit 45-50FPS, arada ufak stutterlar ile oynayabiliyorum gayet. Genelde şehir meydanına girince oluyor takılmalar ama fazla dolaşmayıyorum zaten şehirde. 1-2 defa da arabam yerin içine girip kendi kendine gökyüzünde uçmaya başladı ama bunlar ufak hatalar, patch ile çözülür, CDPR’dan bahsediyoruz. CDPR diğer firmalara benzemez. Early Access çıkması gereken bir oyunu tam sürüm damgasıyla çıkartmış olsalar dahi önümüzdeki 1 sene içinde patchler ile toparlaycaklardır mutlaka, benim kendilerine güvenim tam. Ağlayan bebeler için de 1-2 tane bedavadan DLC verdiler mi herkes sus pus olur zaten. Foruma yeni üye oldum ama oyun hakkında yazılan ve anlam veremediğim negatif mesajlar keyfimi bir hayli kaçırdı. Ayrıca Whooosh isimli kullanıcı, selam verdiğim, linkteki başlıkta üzerime saldırdı. (https://www.cursedhardware.com/topic/4466-selam/#comment-121625) Şu an oyunu oynarken bu tarz içeriklerle karşılaşmak istemediğimden foruma biraz ara vereceğim sanırım ama belki ileride tekrar gelirim. Oyunu benim gibi hakkını verecek sistemle oynayan herkese iyi oyunlar, konsol bebeleri ve fakirlere de iyi ağlamalar.
  3. Patch ile halledebilecek ufak hatalar bunların hepsi, neden bahsettiğini anlayamadım doğrusu?
  4. Sırf Cyberpunk için linkteki RTX3090'ı aldım ben de. http://www.sanalmarketim.com/Urun/Zotac-RTX3090-TRINITY-24GB-GDDR6X--ZT-A30900D-10P/118521 Bulabildiğim en ucuz 3090 buydu, ondan bunu tercih ettim. Buradaki kullanıcılar konuya ne kadar hakim bilmiyorum ama markanın bir önemi yok zaten içerisindeki çip 3090 olduktan sonra. Hepsinin performansı aynı, boşu boşuna para veriyorsun. AMD yetişti diyenler var ama kartta Raytracing bile yok, yetişse nolur. Gerçi Cyberpunk'ta açamıyorum raytracing, performans çok düşüyor ama olsun CDPR'dan bahsediyoruz, patch ile halledecektir mutlaka.
  5. Bu ağlayan konsol bebelerine 3-5 lafım olacak ama CDPR düşmanları her yerde. Adminler arasından da çıkar, uzun uzun yazdığım mesajımı onaylamaz diye hiç girmiyorum o işlere. Şu ana kadar gördüğüm kadarıyla forumda bir tek Stardust ve TiesTorn isimli kullanıcılar oyunun hakettiği gibi yorumlar yapıyor. Geri kalan herkes fakir, konsol oyuncuları gibi konuşuyor, kimse kusura bakmasın.
  6. Konu ile ilgili bir iki şey yazacaktım ama foruma atılan mesajların admin onayından geçmesi gerekiyormuş yayınlanmadan önce. CDPR düşmanı admin varsa yazdıklarımı beğenmez, o yüzden hiç kasamayacağım.