KONICA MINOLTA Bizhub C450 Yazıcı,Faks Kurmak Yardım...
0

Bu konuda 4 mesaj var

Merhaba arkadaşlar burdakilerin kurt olduğunu hepimiz biliyoruz.Problem şimdi şöyle.Bu koca makine almanca(yani yazılar felan makinenin üstünde almanca) ethernet üzerinden modem'e bağlı durumda.PC Windows 10 x64 driver'ı kurulu şekilde.Hatta aygıt merkezinden başarılı bir şekilde KONICA MINOLTA görünüyor.Kurduğum driver PCL6, yanılmıyorsam en son Windows'lara uyumlu olabilecek driver.Birde PCL5e felan var.PC'de sadece PCL6 olan driver kurulu.IP tanıtma yapmamız gerekiyor fakat makineden nerden ya da PC'den yazılımla mı veyahutta denetim masasından mı tanıtacağız ? Tarama,yazdırma özelliklerinden sorunsuzca PC üzerinden faydalanmak istiyorum.Herkese teşekkürler yardımlarınızı bekliyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Üzerindeki menüden dil yüzünden ilerleyemediğinizi varsayarsak bulunduğunuz ağı bir ipscanner programı ile taratıp makinayı bulabilirsiniz. Ip'sini tespit ettikten sonra mutlaka bir web arayüzü vardır ve arayüzde googletranslate vesaire yapacağınız çevrim ile istediğiniz tanımlamaları yapabilirsiniz. Bunun dışında burada ki kimsenin cihazın arayüzünü ezberden bileceğini zannetmiyorum. Kolay gelsin.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle makinaya firmware update yaparken ingilizce veya türkçe dilini seçerseniz o dile dönecektir... bizim şirkette de var bunlardan, biliyorum. fw update yapmak çok kolay, fw dosyalarını bir flash diske yazdırıp printerı kapayıp, printerın arkasındaki özel bu iş için ayrılmış olan porta takıp tekrar açtığınızda işlem başlayacaktır.

 

pc üzerinden normal bir şekilde ip üzerinden printer ekleme seçeneği ile kurabilirsiniz.

 

tarama ve fax için printerın kendi web arayüzüne girip email adresi vs. gibi gerekli ayarları yapabilirsiniz.

 

printerın kapsamlı yazılımı konusunda ise bilgim yok, biz şahsen kullanmıyoruz...

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@MaverocK ezbere bildiğini zaten demedim de,nasıl bir yol izleyeceğim konusunda kesin bir bilgisi olan vardır anlamında demiştim ki zaten TiesTorN ve siz yardım ettiniz sağolun.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok