Intel Skull Canyon NUC tanıtıldı.
0

Bu konuda 4 mesaj var

haberi okudum ürün fena bir ürün değil, işlemci konusuna takılmamak lazım zira mobil i7 kullanmışlar daha öncede öyleydi yanılmıyorsam, Asus'un ve Gigabyte'ın dışında TR'de bu tip ürünler pek görülmedi ama belki bu bir akım oluştururda ürün ve model sayısı artar.  birde şöyle bir durum var TV'nin yanında süs gibi ama birazda güçlü PC kurmak isteyenlere bu sistem önerilebilir, hem oyunda isteyen gider harici GPU seçeneklerini tercih edebilir. ;)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben birkaç yıl içinde bu tip bir cihazı TV yanına koymayı düşünüyorum, geçen yıl 2 arkadaş sırf bu amaçla HTPC kurduk, kasa tasarımları vs berbattı sonradan pişman olduk kurduğumuza ama sorunsuz allahtan iyice pişman olmadık, MSI'ın  zaman zaman kötü iz bırakan ürünlerine denk gelsemde işçilik olarak en azından yukarıdaki model'de birşey çıkacağını sanmam. sektör sanki biraz bu yöne kayma eğiliminde ve MSI Asus GB gibi firmalardan gelen ürünlerin piyasada oluşturduğu etkiyle daha bir ağırlık verebilir.

 

TS'de geçtiğimiz haftalarda bence çok başarılı bir ürün olan şu model'de alınabilir mesela.

 

 

Ayrıca başlık değişirse güzel olur, tek bir çatı altında çıkan ürünler inceleme haber vb bilgiler iyi olur iyi... :icon_dance:

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok