die cast model araç için plexi kutu
0

Bu konuda 3 mesaj var

geçenlerde kyosho bir model aldım, daha önceden auto art markalar kutuyla gelirdi ama kyoshoda kutu yokmuş meğer. ben de aleti tozdan ve çoluk çocuktan korumak için kutusuna koyup dolaba kaldırdım şimdi plexi kutu bakıyorum da önerisi olan var mı?

 

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Zamanında hem plastik hem de die-cast modellerim çoluk-çocuk ve bilimum gündelikçi kadının elinde heba olduğu için ben de değişik sergileme yöntemleri aramıştım. Bulduğum en etkili yöntem, bu bahsi geçen canlı türlerinin girmelerinin kesinlikle yasak olduğu bir mekanda sergilemek :)

 

Böyle bir mekan ayarlamak mümkün değilse, özel bir cam dolap yaptırmak da çözüm olabilir. Zira pleksi kutular bana çok kaba saba geliyor.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

hocam plexi kutu derken auto art'ın orjinal kutularını kast ettim ben, bir ara fırsat olursa fotolarım. bunlar bence kaba değil gayet güzel kutular. onun haricinde sergi mekanına kimseyi sokmasan bile ortamdaki toz zamanla ince işçiliğin olduğu yerlerdeki detayları yok ediyor. siyah plastiği grileştiriyor vs. model değerli bir şeyse mutlaka hava sirkülasyonundan izole bir bölmede durmalı, benim tecrübem bu yönde.

 

ikea'da güzel bir köşe vitrin var ama bilmiyorum karar veremedim ona henüz. burası model köşesi deyip hepsini aynı yere koymak bana biraz estetikten uzak geliyor. ne bileyim tv ünitesine bir tane koyacaksın mesela. başkasını başka yere.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok