Türk Telekom (Avea) Kurumsal Rezilliği
0

Bu konuda 2 mesaj var

Merhaba,

 

Senelerdir firma olarak TT (Avea) ile çalışıyoruz. Benim 1 tane normal hattım, 1 tane de data hattım var. Data hattım uzun süredir açık olduğu için kotası en son 12 GB oldu.

 

4.5 G öncesinde kontratlar sona ereceği için firma yetkilisi ile görüştük, 4.5G uyumlu sim kartları en kısa zamanda teslim edeceğini; data hatlarının da 4.5G uyumlu Sim kartlarla yenileceğini ve data hatlarının 15 GB olacağını söyledi.

 

Ancak aradan uzun bir süre geçmesine rağmen, hala ses hatları için 4.5G sim kartları getirmedi; aradığımızda ulaşamıyoruz, çeşitli bahanelerle geçiştiriyor ya da geleceğini söyleyip gelmiyor. Daha kötüsü ise data hatlarının başına geldi; bizim 15 GB olacak diye beklediğimiz daha hatları 3 GB'a düşmüş, üstelik nedense ses ve sms de yüklenmiş. Bu durum için aradığımızda önce ses ve sms'in "hediye" olduğunu söyledi; ardından da "ISYERIM HEDIYE" yazıp 5555'e gönderdiğimizde 15 GB olacağını söyledi ancak bunu yaptığımızda "hediye zaten hattınıza tanımlıdır" gibi bir mesaj geldi. Şimdi yine telefonlarımıza cevap vermiyor.

 

Bu nasıl bir rezilliktir anlayamadım. Forumda Avea'da çalışan bir arkadaş vardı, daha önce yardımcı olmuştu ama forum değişikliği vs derken kim olduğunu hatırlamıyorum. Eğer hala forumdaysa ve yardımcı olabilirse sevinirim. Diğer arkadaşlar da TT ile sözleşme yaparken yazdıklarımı göz önünde bulundursunlar.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bunları sadece ttelekom ile yaşamazsınız garantisini veririm. Vodafone kullanıyor şirketimiz. Aynı dertler mevcut. Turkcell e geçelim dedik düşüncesi ve temsilci elemanın gelip anlatması bile yetti. Kurumsal olarak bir servis sağlayıcı ile çalışmak sadece zaman kaybı. 

 

Bu yaşadıklarınızın bir kısmı o gerizekalı temsilcilerin suçu bir kısmı da bu gerizekalıları işe alan servis sağlayıcıların. Bizimkisi bize ne bahaneler saydı. Alt tarafı bazı telefonlar için hesaplar değiştirilecekti kartların da değişmesi gerekiyordu.

 

Sayılan bahanelerden bazıları (tamamen gerçektir uydurulmamıştır)

 

1- yolda köpeğe çarptım gelemedim

2- yolda kaza yaptım gelemedim

3- lastik patladı gelemedim

4- cırcır oldum öğlen yediğim balık yüzünden gelemedim

....

 

Böyle gerizekalı adamı işe alırlarsa böyle olur sonuçlar (velev ki dedikleri doğru.)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok