Playstation'da Klavye - Mouse ile oynamak
0

Bu konuda 5 mesaj var

Mümkün müdür?

 

TAC Pro, Hama Speedshot gibi aletler gördüm. TAC, Sony'nin lisansladığı bir set. Ancak bunlar gerçek kullanımda nasıl deneyim sunuyor? Bir de her oyunda kullanmak mümkün müdür? Yoksa sadece optimize edilmiş oyunlarda mı?

 

Denemiş olan, kullanan var mıdır?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Tac Pro , logitech G13 e benziyor. Klavyeden daha kullanışlı G13.  

 

Evet, oyunlar için çok mantıklı duruyor ama birkaç yabancı sitede bekleneni vermediği, oyunların optimize edilmediği falan yazmış. Az para da değil, 150 eur. Kullanıcı deneyimi önemli o yüzden. Ama kullanan yok sanırım forumda.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bildiğim kadarıyla destekleyen oyunlar olunca klavye mouse gibi çalışıyor, diğer oyunlarda gamepad emule ediliyor. Yani birebir mouse gibi beklememek lazım, gariplikler olabilir.
 

Biliyorum insanın alıştığı şeyi değiştirmesi zor, ama konsolda oynayacaksanız gamepad'e alışmaya çalışın derim. Ben de PC'den konsola geçmiş birisi olarak başta zorlanmıştım, ama alıştıktan sonra FPS'lerde silahların ateşlenmesine titreşim olarak feedback olması ayrı bir keyif katıyor. Tabii ki hiçbir zaman mouse kadar iyi nişan alamazsınız, ama zaten oyunlar bu yönde geliştirildiği için çok uzun olmayan alışma sürecinden sonra çok keyifli olduğunu söyleyebilirim.

 

Zoma beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

@@kronus:

 

Valla denedim biraz ama 90'larda Quake, Unreal falan mouse'un yoksa klavyeyle oynanıyordu, onun verdiği hissi verdi. :) Zaten bu klavye mouse işe yaramıyorsa pc toplamaya dönüyorum gibi.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok