Mustafa - Ciltli Özel Basım Versiyonu
0

Bu konuda 1 mesaj var

Can Dündar'ın "Mustafa" Belgeselini izlemişsinizdir. Atatürk'ün bize farklı bir açıdan göstermeye çalışmıştı, aşklarını, öğrenciliğinde parasızlık çektiği melankolik dönemlerini kısaca hep izlediğimiz lider, ulu önder Atatürk'ü değil, insan olan Mustafa'yı anlatmıştı. Bu belgesel ile birlikte NTV yayınlarından 2 versiyonlu Mustafa kitabı da çıktı. İlk versiyon karton kapaklı normal bir kitap, 2. versiyon ise sınırlı sayıda basılan ve "collectors' edition" tadında dopdolu içerikli bir albüm. Bu albüm versiyonu birkaç yıl önce hızlıal.com'da 12 lira gibi bir paraya satılınca 2 adet almıştım ve gelen kitabı görünce bu paraya nasıl böyle bir kitap olur demiştim. Amaç tekrar basımı olmayan bu kştabın stoklarını bitirmekmiş meğerse. Çevreden gören tüm yakınlarım da almak istedi ama stoklar bittiği için alamamıştık. Can Dündar NTV ile yollarını ayırıp da medya'da "istenmeyen kişi"'ye dönüşünce de kitabın tekrar basımı yapılmadı ve stoklar böyle ucuz ucuz tüketildi.

Bayramdan önce şans eseri kitapyurdu.com'da buldum bu kitabı ve hemen aldım. Ellerinde var ve sanıyorum son stok da onlarda. Fiyatı da şaka gibi, 30,25 TL ve ücretsiz kargo. http://www.kitapyurdu.com/kitap/mustafaciltli/124397.html&filter_name=mustafa can dündar

 

Bu kitabı mutlaka alın arkadaşlar, çocuklarınız için alın, kendiniz için alın, sevdikleriniz için alın. Elinize geçince bana teşekkür edeceğinize eminim ama derdim teşekkür değil, böyle bir kitabı bir daha bulamayacağız. Ben yakın çevrem için 2 adet aldım, tükenmeden sizler de alın. Devamı malesef olmayacak bir eser.

GoXeL beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok