Truecaller'a noldu?
0

Bu konuda 2 mesaj var

En sonunda göçebe Android hayatıma Note5'imi tamir ederek son verdim ve sık kullandığım yazılımları, ayarlarıyla birlikte sıfırdan yüklemeye başladım.

Fakat gördümki Truecaller Google Play store'dan uçmuş. Şöyle bir baktım 2017'lerde şikayet var malware falan diye. Şu an ise tamamen yok.

Benzer yazılımlar duruyor. Whoismycall sanırım var. Bir de Hiya diye bir şey. Fakat Truecaller kadar güzel bir arayüzleri ve entegrasyonları yok bunun. 

Truecaller alternatifi ne kullanıyorsunuz? Bana daha çok hem karşı tarafı tespit etme hem de özellikle sms bloklama özelliği lazım. Bir de telefonun kendi phone ve sms arayüzü yerine kullanabileceğim güzel bir arayüz tabiki.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Truecaller zamanında çok kullandım günde ortalama olarak 10-15 defa arandığım için çokta işime yaradı. Gelen telefonların en az yarısını doğru bir şekilde veriyordu.

Sonra program üyelik istemeye başladığı anda telefondan kaldırdım. Zaten daha sonra ortaya çıktıki bu tür uygulamalar telefon rehberlerini bir bir güzel kendi veritabanına kopyalıyor rehberin hiç bir güvenliği kalmıyor. Şuanda bu nedenle böyle bir kullanmıyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok