Hometech Wi101 Tablet PC 449 TL
0

Bu konuda 9 mesaj var

Perşembe günü A101' de tablet pc kampanyası varmış. Piyasaya göre çok cazip bir ürün gibi. Hometechin bu tarz ürünlerini daha önce kullanmadım ama piyasada elektronik olarak led lambalar, uydu alıcıları vs yaygın ve güzel iş çıkartıyor diye biliyorum. Yine 2 yıl garantili olduğu düşünülürse çok uygun gibi.

 

2 in 1 hem tablet hem pc şeklinde kullanımıda cabası. Özellikleri 10.1" (1280x800 IPS) ekran intel atom (1,83ghz) 4 çekirdek 2 gb ram 32gb dahili hafıza gözüküyor.

 

Kendi mağazasında ki fiyat çok daha yüksek http://www.hometech.com.tr/tablet-pc/wi-10?filter=57

 

Ben evde kendi laptopumu annemin zulümünden kurtarmak için düşünüyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

4 senedir windows laptop kullanıyor ona ne demeli :) Ipad' e verecek param yok ayrıca gereksiz derecede pahalı ürünleri apple ın.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Laptop kullanmakla windows tablet kullanmak aynı şey değil. Benim annem de windows laptop kullanıyordu taa ki eline bir tane ipad mini verene kadar. Ondan sonra bir daha el sürmedi windows laptopa. 

 

Hometech e vereceğim parayı şu aşağıdakine veririm. 

 

http://www.vatanbilgisayar.com/ipad-mini-ret-16gb-wifi-uzaygri-79led-bluetooth-10-saate-kadar-pil-omru-331gr.html?srt=UP

 

Hometech in bataryası en faza 6 ay sonra tekler. Anneme 2 sene önce aldığım ipadin bataryası hala taş gibi gidiyor. 

 

Fazlasıyla yeter. 

ResetButton beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam iyi güzel diyosunda önerdiğin cihaz zaten 8", bizim evde samsungun tab 3 vardı yakın boylarda 7" atıldı kenara ellenmedi. Büyük boy seviyor bizimkiler. Ben anneme daha evvelde mini boy bi laptop alayım istedim yok istemem öle okuyamıyom rahat göremiyom dedi. Senin önerine göre 7,9" da alsam 9,7" de alsam zaten ölümcül fiyatlar kalkıp n11' de satılan yada arada bi bim a101 gibi yerlerde de 550liraya satılan 15.4" çöp laptop alsam daha iyi olur yine. Şu an bu cihazda ilgimi çeken en iyi güzelliği hem tablet hem pc gibi olabilmesi ekran boyuda idare eder. tab 3' ü ben şimdi yok ettim, hem kullanmıyor hemde geziye falan giderken naptın aletimi ya ben onla oyun oynuodum yolda falan diyor. Evdeykende şimdi facebook hastası zaten arkadaşlarla takılcağım zaman laptop lazım alcam diyom bu seferde ağlıyıp sızlıyo benim odaya büyük bilgisayara zaten geçirtmiyorum.

 

Pasifize bi alet olarak kenarda durupta belki arada benim bile benim işimi gücümü görebilcek birşey gibi. Pil ölse kolay alınır yenisi koyulur üstüne.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam sen kafana koymuşsun zaten buraya sormakla pek bir fikrin değişecek gibi görünmüyor. 

 

Dolayısı ile boşuna yazdım bu kadar şeyi. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Aynen öyle ben fiyat uygun diye yazdım hocam ürünü. Alıp almayacağım belli değil, annemle konuşurum fiyat cazip zaten eğer al isterim derse alırım. Ben gerekçe mi açıkladım sadece; mesajlar ister istemez biraz tavsiye başlığına dönüşür gibi oldu. :D

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Windows tablet kullanıyorum. Ucuz olanını da (Reeder) kullandım. Hometech, Reeder, vs. gibi ucuz markalardan kaçının. Bunların tüm sürücüleri standart olmuyor. Dokunmatik ekran sürücüsü gibi dandik sebeplerden sıkıntı yaşayabilirsiniz. Doğru düzgün destek vermiyorlar zaten.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok