Folyo Baskı
0

Bu konuda 5 mesaj var

Evin bütün duvarları çift kat alçıpan, tadilat esnasında mimar arkadaş ~150x70 cm'lik bir alanda çift kat alçıpan yerine bir duvar içinde çerçeve konulabilecek bir alan hazırladı, ben de buraya büyük bir aile fotoğrafı bastırıp koymak istiyorum eşime sürpriz yapmak için. Normalde kartvizitleri matbuu.com'da bastırdığımız için oraya baktım, bu tür baskı folyo baskı olarak geçiyor, bu ebatlarda bir basım görünmüyor sitede, belki de ebatı büyük bastırıp kenarlardan sonradan kesilmesi mümkün. Ancak 1 m2 üzerinde baskılar için dekota diye birşey ilave ediliyor, okuduğum kadarıyla plastik sert bir malzeme bu. Ben duvar kağıdı gibi direkt yapıştırmak istiyorum normalde,  belki de direkt yapıştırmak mümkün değildir bilemiyorum, en azından bu sert malzemeyle siparişi versem bu ebatlarda kargoda problem yaşanır mı ? Hiç tecrübe edeniniz oldu mu bu tarz birşeyi ?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

 Alanın bir fotoğrafını çekip yollama şansın var mıdır, belki önerebileceğim bir alternatif olur... 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

 Hocam burası tam Barissol aydınlatma yapılacak bir yer :) Arkaya geçirin led ışığı, üstüne verin UV baskılı gergiyi, sabahlar olmasın. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Aydınlatmalı birşey istemiyorum, zaten burası yapılırken herhangi bir elektrik tesisatı da çekilmedi içine. O yüzden bana duvar kağıdı gibi duracak arkasında yapışkanlı birşeyler lazım. Aradığımı halen bulmuş değilim maalesef.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok