Sıvı soğutma
0

Bu konuda 3 mesaj var

İşlemcim için sanırsam bir sıvı soğutma sistemi lazım ama daha önce sıvı soğutma kullanmadım ve aklımda hep ya sızdırırsa düşüncesi var kolay monteli sağlam ve sızdırmama garantili bir sistem önerisi varmı?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır sistemler için sızdırmama garantisi diye bir şey yok diye biliyorum ama yanılıyor olabilirim. Bu işlerde tabikide bir sızdırma tehlikesi var. Fakat gerekli önlemleri alırsanız sisteme zarar vermeden stabil bir su soğutma kurabilirsiniz. 

 

Hiç hazır su soğutma sistemi kullanmadım hep kendi topladığım parçalar ile sistemi kurdum ve 1 kere bile sızdırmadı. Tabikide sistemi ilk kurarken borular vs bir sızdırma olabilir fakat gerekli önlemleri aldıktan sonra bir sorun olmayacaktır uzun süre kullanımda.

 

Kısacası gözünüzü karartın ve su soğutma kurun :)

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Serhan, aldığın kasana uyar mı bilmiyorum, sitesinden bir bak ama eğer oluyorsa Corsair H100i veya 110i alabilirsin. İlki 240 ikincisi 280mm radyatör ile geliyor. Kurulumu çok basit. Yarım saatlik bir iş. Custom su soğutma işine girmeni tavsiye etmem. Birincisi çok uğraştırır, ikincisi çok pahalı, üçüncüsü Türkiye'de bulamazsın ve tek tek tüm parçaları yurt dışından alıp beklemen gerekir. Sen zaten zırt pırt değiştiriyorsun sistemi, o yüzden pratik bir soğutucu kullan derim. Ben Corsair H80i kullandım 2 sene 120mm radyatör ile. Şimdi de 2 aydır H110i kullanıyorum, çok kolay kurulumu ve kullanımı çok pratik.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok