amazon.com alışverişi için yardım
0

Bu konuda 7 mesaj var

amazon.com dan bir ürün alacağım ama daha önce hiç böyle bir tecrübem olmadı.Bu yüzden tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

çok zor değil, hesap oluşturuyorsunuz, ürünü seçip sepete atıyosunuz (Türkiye'ye gönderiliyor mu ona dikkat ediyorsunuz, ürünün sayfasında yazıyor) sonra gönderilecek adresi girip gönderi şeklini belirliyorsunuz (süreye göre ücret artıyor) ödeme yapacağınız kredi kartı (galiba Paypal ile de oluyordu, emin değilim) bilgilerini giriyorsunuz ve beklemeye başlıyorsunuz. Bana hep 21 gün süre verip 7 günde teslim ettiler şimdiye kadar. Çok memnunum amazon.com'dan. Türkiye'de böyle hizmet veren site yok muhtemelen (en azından ben denk gelmedim).

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

 

Gönderilmiyor linkteki ürün, zaten gönderilenlerde de amazon gümrük bedelini de alıp gümrük işlerini halledip size ulaşmasını sağlıyor, yani yasaklı birşey almadıktan sonra gümrüğe takılma gibi birşey olmaz.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

This item does not ship to istanbul, Turkey.

 

Gönderilmiyor, bu ibareyi görebilmek için adres girmiş olmanız lazım hesabınıza. Adres girdikten sonra filtrelerden Türkiye'ye gönderilenleri seçebilirsiniz.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok