Amazon.com ile ilgili sorular...
0

Bu konuda 3 mesaj var

Merhaba,

 

Önümüzdeki hafta ABD'deyim ve amazon.com'dan bir telefon alıp otele sipariş etmek istiyorum. Otel ücretsiz bir şekilde ürünü benim adıma teslim alabileceğini söyledi.

 

Alacağım telefonun üretimi bittiğinden amazon.com'da bulmak oldukça zor, en sonunda "prizemart" diye bir satıcıda buldum. (http://www.amazon.com/gp/offer-listing/B00OTAQZBK/ref=sr_1_5_olp?s=wireless&ie=UTF8&qid=1463980353&sr=1-5&keywords=nexus+6&condition=new)

 

Satıcının mağaza olduğunu düşünerek, "ürün paketi açık mı" diye sordum, aldığım cevap "hayır, ürünü Google Play Store'dan 650$'a almıştım şimdi kayıpla satıyorum" oldu. Anlamadığım nokta "prizemart" mağazasında nasıl kişisel satış yapıldığı? (https://www.amazon.com/sp?_encoding=UTF8&asin=B00OTAQZBK&isAmazonFulfilled=0&isCBA=&marketplaceID=ATVPDKIKX0DER&orderID=&seller=ATTBC555JMT4Z&tab=&vasStoreID=)

 

Öte yandan amazon.com'dan alışveriş yaparken nelere dikkat etmek gerekir? Prime olmayan satıcılardan ürün almak hata mıdır? Bir sorun çıkarsa ürün iadesinde sorun yaşar mıyım?

 

Teşekkürler.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Satıcıyla ilgili yorumları okudunuz mu? Eksik, yanlış ürün gönderimi yapmış epey. Bence farklı bir yerden temin etme durumu varsa ürünü oraya yönelin..

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Son 12 ayda %85 pozitif yorum, toplamda %98 pozitif yorumu var. 

 

Maalesef başka satıcı yok, olanlar da 50-100$ daha pahalı. Yanlış ürün gönderimi yaparsa iade etmekte sıkıntı çeker miyim? Eğer otele gittiğimde yanlış bir ürün geldiğini görürsem direk iade ederim çünkü, değişimle falan uğraşamam...

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok