ASTRONEER
0

Bu konuda 4 mesaj var

newsite.png

 

 

Astroneer, an upcoming PC game from developer System Era Softworks, places players in a 25th century gold rush where they explore the frontiers of outer space, risking their lives and resources in harsh environments for the chance of striking it rich. Resources extracted from planets, asteroids, and moons can be traded with friends or crafted into new tools, vehicles, and modules. Environments are procedurally generated in a uniquely rendered voxel engine, featuring a textureless aesthetic that allows players to deform and shape the terrain as though it were made of Play-Doh.

http://astroneer.space/

http://store.steampowered.com/app/361420/

 

 

 

 

Twitch'te tesadufen gordum... Sandbox turu, gezegen gezegen dolasip koloni kurabileceginiz zevkli bir oyun... Single veya Multi olarak oynayabiliyorsunuz... Yukarida verdigim Launch Trailer cok detay vermiyor aslinda, ilgilenenler gameplay videolarina veya Twitch'e baksinlar derim... 

 

Steam'de Early Access olarak $19.99'a satiliyor ama TR'de 32TL sanirim... 

Griffon beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Early Access olmasa anında alıp oynayacağım oyunlardan birisi. EA süreci bir ya da iki yıl daha sürecek. Ancak takip ettiğim kadarıyla oyun epey bir gelecek vaad ediyor.  Sanırım Subnautica ile birlikte " 3D Sandbox Singleplayer" türünü bu kadar iyi uygulandığı başka oyun yok. EA hedeflerinin yarısını gerçekleştirdikleri anda satın alırım.  

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İlgimi çekti ama Mac'de çalışmıyor, çalışırsa bir gün bakarız. Gerçi zaten "XBox One / Windows" yazısını görünce anlamıştım.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de Twitch'te izledim ve gerçekten eğlenceli görünüyor. Hele Coop bayağı güzeldi. Early Access olmasa benim de hemen alacağım bir oyun. Gerçi Early Access için bile epey iyi görünüyor izlediğim kadarıyla.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok