Konsol Üssü Yeniden Yayında
0

Bu konuda 5 mesaj var

Önceden severek takip ettiğim ve benimsediğim tarzda oyun incelemeleri yapan Konsol Üssü Youtube kanalı olarak aramıza geri dönmüş. Bir vefa borcu olarak direk abone oldum ve başlık açarak sizin de haberinizin olmasını istedim. 


 


 

Bu kadar çok oyun kanalı olmasına rağmen bizim neslimize hitap eden içerik bulmak zor maalesef ancak Murat ve Onur bu boşluğu iyi dolduruyor... Örneğin Skyrim incelemesi;

 


 

 

Bu da son video;

 


 

Valla özlemişim bu muhabbeti...  :)


 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İncelemeler bir yana, muhabbet için izliyordum eskiden. İlk çıktığı zamanlarda diğer sitelerin incelemeleri genellikle metin okuma havasındaydı. Muhabbet ortamında oyun inceleyen oluşumların ilklerindendi sanıyorum. Onur Kaya PC'den nefret ediyordu, son videolarda PC oyunları için de inceleme yapacaklarını söylemişler. Hadi hayırlısı :icon_popcorn: 

Umarım eski tadı olur programların. Cumartesi akşam Twitch üzerinden canlı yayın yaptılar, 30dk içinde modem arızası sebebiyle yarıda kesildi. 

Firienholt tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

eskiden incelemelerden ziyade yaptıkları günlük oyun haberlerini takip ediyordum. umarım devam ederler. steam ve pc gerçeğini kabul etmelerine de sevindim.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok