Quake2 müzik sorunu , Quake3 bot sorunu...
0

Bu konuda 4 mesaj var

Steam'den quake 1-2-3'ü satın aldım  ama quake2 müzikleri yok ya telif alınmamış ya da cd'de var digital kopyada yok (Steam'den aldığım TombRaider  ilk oyunlarında da müzik yoktu yanlış hatırlamıyorsam).
Şimdi bu quake 2 için çeşitli modlar yamalar var bunları bilen kullanan var mı acaba , orijinal quake2 müzikleri bu yamalarla eklenebiliyor mu ?
2. sorun da q3 ile ilgili , multiplayer oynuyorum ama çoğunlukla botlar var serverlarda , botlardan kurtulmak mümkün mü?
Bazı serverlara giremiyorum , pure değil hatası veriyor  , bilmemne pk3 eksik diyor.
Q3 için nasıl bir güncelleme yapmam gerekir acaba?

OnlyTNT quakerde sanırım yanlış mı hatırlıyorum?

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

"Mention" özelliğini kullanmamışsınız ama benden kaçmaz :zuh:.

 

Quake 2' yi çok iyi hatırlamıyorum, Q3 oynadığım kadar oynamadım. Bildiğim kadarıyla bir tane ismini hatırlamadığım herkesin kullandığı bir paket vardı. Bizim oynadığımız zaman o paket standart olmuştu ama dediğim gibi hatırlayamıyorum şu an. Hala aktif topluluklar varsa, onlara ulaşmak lazım. Bizim CPMA topluluğu çok az da olsa hala aktif. En son bıraktığımda QuakeWorld bile aktifti ama çok "underground" topluluklar bunlar...

 

Quake 3' de VQ3, yani Vanilla yani modsuz Q3 sunucularında oyuncu bulmak çok zor ve botları sadece admin yöntebilir siz bir şey yapamazsınız. OSP, CPMA, defrag gibi modlar var. VQ3' e en yakın mod OSP, son sürümünü kurup şansınızı deneyebilirsiniz. Pure mevzusu şöyle: bu aktif iken sunucu sizdeki paketleri kontrol eder, eksik veya fazla paket varsa sunucuya girmenizi engeller, hile için alınmış bir önlem. Pk3 eksik diyorsa bu haritadan da kaynaklanabilir, sunucuda o an oynanan haritayı internetten indirip base klasörüne atmanız gerek. Bazı sunucular ve modlar otomatik indirebiliyor haritayı (defrag gibi). Tüm Q3 haritalarının bulunduğu bir site vardı, akşam linkini yapıştırırım buraya.

 

Quake 2 soundtrackler hatırladığım kadarıyla paket olarak ayrıca bir yerlerden bulmak gerekiyordu sanki ama dediğim gibi Q2' de Q3 kadar uzmanlığım yok maalesef.

 

Bir de multi oynamak için aslında şu an en uygunu QuakeLive, VQ3 oynayanların neredeyse tamamı oraya kaydı...

Altan Yoklar beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Humble Bundle 'da çok uygun fiyata Quake Champions (ve yanında bir şeyler daha) satılıyor şuan. Ben oynadım biraz, Q3 seviyorsanız muhtemelen sevmeyeceksiniz ama, gelecek vaat ediyor/oyalanırım diye alınabilir.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar,


Ben Quake 3 oynamayi cok denedim. Server cok sorunluydu arkadaslarla oynamaya kalktigim zaman. Onun yerine Quake Live oynuyorum simdi aktif olarak. DOGs serverlari genelde dolu ve kaliteli. Tavsiye ederim. 

Saygilar

 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok