cpu tavsiyesi
0

Bu konuda 3 mesaj var

Ryzen 5 2600 ile i5 9400F arasında kaldım başka seçenek yok sizce hangisini almalıyım? İşlemci 8400 de olabilir. Cpu anakart ram üçlüsü tabi. Ryzen olan 300 tl daha ucuza denk geliyor aslında direkt intel alıp geçmek istiyorum ama 9400f ile ilgili pek olumlu şeyler duymadım yabancı forumlarda, Ryzen mantıklı geliyor ama hiç bilmediğim bir mecra, performans olarak gayet başarılı ama sorunlu mu değil mi bilemiyorum çünkü 2. el forumlarında ryzenlerden geçilmiyor.

 

1080p gaming için düşünülüyor, şu anda intel tek çekirdekte rakipsiz ama ilerde çoklu çekirdek oyunlara iyi yedirilirse ryzen arayı açar karar veremedim

lazsa tarafından düzenlendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

İkinci el forumlarında elden geçmemesinin sebebi yeni gelecek 3000 serisi hocam. Şuanki anakartlar ile doğrudan yeni seri kullanılabilece, bundan dolayı da insanlar şimdiden satışa çıkarmış anlaşılan. Aynı şeyi ben de yapacağım çünkü. :D:D 

 

1080p için şöyle testler oldukça fazla. 

 

Gördüğünüz gibi 9400f önde. Ancak, önü kapalı ve alacağınız anakart ile yeni seriye nasıl geçersiniz orası bir muamma. Ayrıca yeni exploit çıktı Intel işlemciler ile ilgili. CPU savaşları konusunda biraz bilgi verdim. Aceleniz yoksa ağustosta çıkacak yeni seriyi bekleyin derim.

 

TLDR: Salt performans için 9400f, ileriye dönük için 2600

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ryzen platformlu 2600 ileri dönük olarak 3000 serisi işlemcileri de kullanabileceğinden , 9400f platformu yerine daha iyi derim.

 

ikisi de üzmez ama ryzen daha ileri destekli.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok