Logitech z5500
0

Bu konuda 1 mesaj var

Bu aralar taşınmış olmanın motivasyonu ile para edecek fazlalıkları satmaya başladım. sahibinden.com ve turuncu forumdan sattım bazı şeyleri. 

Bu ses sistemi mümkünse yabancıya gitmesin istiyorum zira çocuğum gibi korudum kolladım. O yüzden ilk buraya açıyorum ilanı.

Aslında hiç satmazdım fakat yeni evimizde estetik sebeplerden ötürü kendisine yer bulamadı. 

Eski evde duruyor şuan bir gittiğimde düzgünce fotoğraflarını da çekerim ama hiçbir sorun yok alette, tertemiz durumda. Ev sinema sisteminde kullanıyordum, yani bilgisayar ile kullanıp fazla eskitmedim. Ses efektlerinin güzel olduğu filmlerde sadece açıp kullanıyordum.

Satcağımı düşünmediğim için kutusunu ne yazık ki atmışım. Kargo yapılmaya uygun değil. Beylikdüzü-Haramidere bölgesindeki eski evde duruyor şuan, avrupa yakasında istenen yere getirebilirim elden teslim olarak.

fiyat araştırdım biraz, 1300 liradan temizliğine göre 3000 liraya kadar fiyat çekmiş insanlar. Ben bizim foruma özel pazarlıksız, son ve düz olarak 1000 lira yazacağım.

sahibinden ve turuncu foruma da 1500 olarak yazıyorum, ordan 1200-1300 gibi bir teklif gelirse veririm hemen zira eski evi boşaltmam lazım artık :lol:

TatanQa beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok