Entropy Zero ve Entropy Zero 2
0

Bu konuda 3 mesaj var

HL2 evreninde combine gözünden hikayeyi oynamak isteyenler için harika bir moddan türemiş iki beleş oyun. Açıkçası ben oynadıkça hayran kaldım oynadıkça daha bir daldım. Alternatif sonları olan oyunlar bunlar ve bence oynanası. Mutlaka gözden geçirin derim. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Youtube' dan bakayım derken walkthrough olarakta koymuşlar, hani neymiş diyip o şekilde de az bi zaman ayırıp öylede bakılabilir parça parça. Fena yapılmamış görünürde, hikayeye farklı gözden bakış konsepti güzel.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Ben ikisini de bitirdim. Alternatif sonları da görecek şekilde. İlk oyun biraz amatörce kaçmış olabilir ancak çok fena değil. Bir intro yapıyor size bad cop un hikayesine. 2. oyun ise bana göre efsane güzel olmuş. Hele ki episode 1 de Judith in Borealis gemisini bulması hikayesi ile bire bir örtüşen bir alternatif görüntü o kadar güzel oturuyor ki hikayeye tamam diyorsunuz olay böyle olmuş. HL3 gelmez bu saatten sonra dombili gaben bizi piç gibi bırakır da en azından bu modlar fena gitmiyor. Bu arada 2. oyun ciddi ciddi stand alone oyun haline geldi gibi öyle bir ilerledi ki geliştirilmesi kendine has menüler kendine has modeller vs vs derken çok güzel oldu. 

Executioner beğendi

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
0

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok