ram tek mi dual mi olmali
0

Bu konuda 3 mesaj var

eskiden ramler illa dual olmaliydi yoksa perfomanslari dusuyordu

gecen baska baslikta sordumda beni okuan ok yok ayri baslikta goren cevapalayn olur beli

pc almak isitorum ama sacma ram fiyaltarindan alamiyorum aslinda bide win 12 cikar diyırdum bu aralar olmadi 

6-7 bine anakart 7-10k on board gpulu cpu 

ama ram ulan 16x2 rama 42-49k fiyatlar goruyorum alaan 2 sene once p arayalan 16ramli laptoplar cabardi gibi oluyordu 900-1000 dolara ram mi olur 

iste alirsam bi 15 alip tek taksam sonra dual mi yapsam yoksa tek perfmans sorunu yoksa idare edene kadar gitsem mi 

over lcock falan yapmayi dusunuyorum am fx5100 ile gts 450 15 senelik oc i downgrade ederek kullanan biri olarak bana en ucuz ram en ucuz m2 ssd fazlasitla isi goruru perfmans derdim degil cok para gitmesin anakarta bilmeye 40-50 dolar veriyim 3 sene dayacagina 7 sene daynrin ortalama diye icm isgutumda 1000 dolar kingston rama 100 dolar vermek icime sinmez olurum hatta

okumadim diyene 

tek slot cift slot ram olayi su durumda ne 

10 sene once cift almazsan perfomans bok olurdu no no durumdu simdi durum endir

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

basta am4 iileddr4 yaparim diyordum hele gecen sene . bu sene cogu yerden eski urunler ok yok guvenemiyorum hala masada bi secenek eski ouslu hayya cakma urunler bile kalakamislar baziisanlara cinden gelme tray cpularin ustunde yazan ile kendilerini alakasi yok bu eski am4 patfrmda daha cok var

bide neryse ram haric hersey nerdeyse ayni paralar civari daha eskisini almak yoksa bana kalsa umrumda degil ddr2 olsa dert etmezdim

teskurler en azindan ram tek slot isini netlestirdin

eskiden tek slot sakatliyordu sistemi dual olmazsa hayya 4 dmm den yanlis 2 e taksan perfomansa etkisi oluyordu

o kadar koptum ki ramler oc yazi cl degelri iyi m kotu mu  anlamiyorum bile artik

Bu mesajı paylaş

Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!

Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap

Hemen giriş yap
0