Aerobilet İndirimleri
1 1

Bu konuda 3 mesaj var

 Aerobilet mobil uygulaması ile inanılmaz ucuza biletler bulunabiliyor, dahası bugün için SEVGILIM kuponu ile 30 lira indirim alınabiliyor (iki kişilik bilet almak lazım), ben iki kişi Adana-Antalya gidiş dönüşü 50 TL'ye aldım, biletin tanesini 6 liraya denk getirenler var. Bi incelemenizi öneririm. 

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

27-1 ankara İzmir için 800 küsür TL çıkıyor. var mı bir hinliği, yer bağımsız bu tarihler arasında ankara çıkışlı bi şehir değişikliğini ucuza kapamak istiyorum.

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

O tarihlere bakınca (tek kişi için) Antalya gidiş dönüş 80+80 = 150 lira (10 lira nereye gitti bilmiyorum) çıkıyor, her gün farklı bir indirim kuponu veriyorlar, 15-20 lira da öyle düşüyor, 130 liraya falan geliyor işte...

 

 Ankara için problem anadolu jet hakimiyetinde olması, Pegasus falan da elini ayağını bayağı çekti, inanılmaz rakamlar Sunexpress uçuşlarında denk getiriliyor, tanesi 26 lira oluyor, indirim mindirim de eklenince 6 liraya bilet almak ihtimal dahilinde oluyor. Mesela izmire gittikten sonra bir de Antalya'ya geçeyim dersen çok düşük rakamlara denk getirebilirsin.  (2-4 nisan arası gelirsen gezeriz :) )

Bu mesajı paylaş


Bu mesajın linki
Sosyal ağlarda paylaş

Yorum yazmak için üye olun veya giriş yapın

Yorum yazmak için üye olmanız lazım

Üye ol

Üye olun ve sitemizin tüm avantajlarından yararlanın!


Yeni bir hesap oluştur

Giriş yap

Zaten üyemiz misin? O halde giriş yap


Hemen giriş yap
1 1

  • Bu sayfadaki üyeler   0 üye

    Şu an bu sayfayı görüntüleyen bir üye yok